Libnet.ro
UNICEF

09:00

Bacalaureat 2018. Liceenii din Dambovita sustin prima proba a examenului maturitatii. Experimentul ii apartine fostului ministru al Educatiei, Liviu Pop

Adevărul Adevărul,
Bacalaureat 2018. Liceenii din Dambovita sustin prima proba a examenului maturitatii. Experimentul ii apartine fostului ministru al Educatiei, Liviu Pop

Elevii de liceu au parte de un nou experiment. Fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, a decis ca elevii sa sustina prima proba a Bacalaureatului in luna februarie, pentru a mai aerisi calendarul probelor pe care absolventii le au de sustinut la terminarea scolii, in prima sesiune din vara. continuă pe Adevărul

Bacalaureatul 2018. Liceenii din clasa a XII-a intra in probele de competente

Examenul de Bacalaureat incepe din timp cu evaluarea competentelor lingvistice si digitale, ce va avea loc in perioada 12-22 februarie 2018.

Calendarul examenului de bacalaureat 2018 ce incepe luni

Prima sesiune a examenului national de Bacalaureat 2018 incepe luni, 12 februarie 2018, cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana proba A), potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educatiei Nationale. Conform calendarului aprobat prin ordin de ministru, proba va continua in data de 13 februarie si va fi urmata de evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna 14 - 15 februarie).

Bacalaureat 2018: cand incep examenele

Examenele pentru Bacalaureat 2018 debuteaza la mijlocul lunii februarie. Primul va fi pentru evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana. Bacalaureat 2018 incepe cu proba pentru competente lingvistice pentru limba romana. Calendarul anuntat de ministerul Educatiei Nationale arata ca proba va continua pe 13 februarie si va fi urmata de evaluarea competentelor lingvistice [].

Bacalaureat 2018. Evaluarea competentelor va incepe luni, 12 februarie. Iata calendarul complet al examenelor

Evaluarea competentelor va incepe luni, 12 februarie, cu proba orala la limba romana si va continua si marti, 13 februarie. in zilele de 16 februarie, 19 februarie si 20.

BACALAUREAT 2018. Primele probe vor avea loc luni, 12 februarie

Evaluarea competentelor va incepe luni, 12 februarie, cu proba orala la limba romana si va continua si marti, 13 februarie. in zilele de 16 februarie, 19 februarie si 20.

Bacalaureat 2018. Luni incep probele de evaluare a competentelor

Evaluarea competentelor lingvistice si digitale din cadrul examenului national de Bacalaureat va incepe luni cu evaluarea competentelor lingvistice la Limba Romana. Urmatoarea proba va fi sustinuta la Limba Materna.

BACALAUREAT 2018. Examenul din februarie, boicotat de profesori

Nou experiment in scoala romaneasca. Aproape 150. 000 de liceeni dau pentru prima data in istorie primele probe ale Bacalaureatului in luna februarie. Chiar luni, 12 februarie, adolescentii ar urma sa intre.

BACALAUREAT 2018. Un deputat arunca o teorie-soc: Examenele sunt in afara legii

Deputatul Marilen Pirtea, presedintele Comisiei pentru Educatie a PNL, a afirmat, intr-un comunicat de presa, ca Bacalaureatul 2018 incalca legislatia, probele de competente sunt in afara legii, iar instanta.

Bacalaureat 2018 Ministerul Educatiei: Probele sunt monitorizate audio-video

Probele de evaluare a competentelor lingvistice si digitale din cadrul examenului national de Bacalaureat sesiunea iunie-iulie 2018) se vor desfasura in perioada 12-22 februarie 2018. Sunt asteptati sa participe cei peste 177. 000 de elevi din clasele a XII-a si a XIII-a, dar si absolventi din promotiile anterioare, informeaza duminica Ministerul Educatiei Nationale.

Imaginea zilei la Jocurile Olimpice de Iarna 2018. Schiorul din Tonga a defilat la bustul gol

Schiorul Pita Taufatofua, singurul reprezentant al statului Tonga la Jocurile Olimpice de iarna 2018, a defilat la bustul gol in cadrul ceremoniei de deschidere a evenimentului sportiv care a avut loc vineri la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )