Libnet.ro
UNICEF

23:01

Bacalaureat 2019: incepe sesiunea speciala pentru olimpici

Hotnews Hotnews,
 Bacalaureat 2019: incepe sesiunea speciala pentru olimpici

Bacalaureatul olimpicilor se va desfasura intr-o sesiune speciala, la Colegiul National Mihai Viteazul din Ploiesti, informeaza Ministerul Educatiei. Examenul va avea loc in perioada 16 mai - 5 iunie. continuă pe Hotnews

VREMEA. Prognoza speciala pentru Bucuresti. Ploi torentiale si vijelii, pana vineri

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis marti o prognoza speciala pentru municipiul Bucuresti, avertizand ca in urmatoarele zile se vor semnala ploi torentiale, descarcari.

Volkswagen spune ca incepe negocierile concrete pentru o noua uzina europeana. Mai multe tari din regiune sunt pe lista

Volkswagen spune ca incepe negocieri concrete pentru a vedea unde sa deschida o noua uzina europeana pentru a construi masini de la mai multe marci din grup. De mai bine de un apar pe surse informatii care spun ca ar candida tari precum Serbia, Bulgaria sau Turcia, iar unele surse vorbeau si de Romania. Grupul german ar avea nevoie de capacitate suplimentara mai ales pentru Skoda care a adaugat la gama doua SUV-uri noi.

VIDEO Eurovision 2019 incepe marti la Tel Aviv: Romania, reactii pozitive la a doua repetitie oficiala / Cotele la pariuri pun insa tara noastra pe locul 33 din 41

Editia de anul acesta a concursului muzical Eurovision incepe marti, la Tel Aviv, in Israel, iar reprezentanta Romaniei, Ester Peony, s-a bucurat de reactii pozitive la a doua repetitie oficiala, potrivit unui comunicat al TVR, transmite Mediafax. Ester Peony a surprins jurnalistii si organizatorii prezenti vineri la Expo Tel Aviv, urcand, de aceasta data, pe scena Eurovision cu vestimentatia complet accesorizata si purtand pe mana machiajul care simbolizeaza mesajul piesei, On a Sunday. La cotele de pariuri, Romania e pe locul 33 din 41 de participanti.

ANM, prognoza speciala pentru Bucuresti: Ploi si vant pana vineri

Agentia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o prognoza speciala pentru Bucuresti, valabila pana vineri la ora 10. 00, ce vizeaza averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului si temperaturi maxime ce vor ajunge pana la valoarea de 20 de grade Celsius.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )