Libnet.ro
UNICEF

07:00

Bacalaureat 2019. Rezolvarea subiectelor la Geografie, la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Bacalaureat 2019. Rezolvarea subiectelor la Geografie, la Adevarul Live

Absolventii de clasa a XII-a au sustinut astazi ultima proba din cadrul examenului de maturitate, proba la alegere a profilului. im emisiunea Adevarul Live, dascalul Ioan Marculet va explica si va rezolva subiectele care s-au dat astazi elevilor care au ales proba de Geografie. continuă pe Adevărul

Bacalaureat 2019. Rezolvarea subiectelor la Biologie, la Adevarul Live

Absolventii de clasa a XII-a au sustinut astazi ultima proba din cadrul examenului de maturitate. La Adevarul Live, de la ora 15:00, profesoara de Biologie Ionela Cociorva, de la Colegiul National I. Caragiale va rezolva si va explica subiectele la Biologie.

Bacalaureat 2019. Rezolvarea subiectelor la Romana, explicata de un profesor la Adevarul Live de la ora 15.00

Bacalaureat 2019. Rezolvarea subiectelor la Romana. Examenul maturitatii a inceput astazi cu proba la Limba si literatura romana. Dupa ora 9:00, elevii au aflat subiectele la prima proba.

Bacalaureat 2019. Subiectele la Matematica, rezolvate la Adevarul Live

Rezolvarea subiectelor la Matematica. Absolventii de clasa a XII-a au sustinut, miercuri, examenul la proba obligatorie a profilului. La Adevarul Live, de la ora 15:00, profesoara de Matematica, Denisa Tanasescu, de la Colegiul I. Caragiale va rezolva subiectele primite de absolventii de liceu.

Bacalaureat 2019. Subiectele de la Istorie, rezolvate la Adevarul Live

Rezolvarea subiectelor la Istorie. La Adevarul Live, de la ora 16:00, subiectele la Istorie vor fi rezolvate de catreprofesoara Iuliana Caplescu, de la Colegiul National Matei Basarab. Subiectele au fost accesibile, sustin dascalii, dar au avut si mici chichite.

Bacalaureat 2019. Subiectele la Limba romana, rezolvate la Adevarul Live

Absolventii de clasa a XII-a au sustinut, astazi, prima proba din cadrul Bacalaureatului. Cei de la profilul real au primit opere ale autorilor George Bacovia si Lucian Blaga, iar cei de la profilul uman au avut creatii ale scriitorilor Tudor Arghezi si Ion Barbu. De la ora 15:00, la Adevarul Live, profesoara de Limba Romana de la Colegiul National I. Caragiale va rezolva subiectele la Limba si literatura romana.

Bacalaureat 2019. Ce subiecte au picat la geografie. Vezi PDF

Prima sesiune de bacalaureat 2019 se incheie in data de 4 iulie, cu proba la alegere a profilului. Elevii au avut de ales intre 11 materii, iar pentru cei care au ales geografie, mai jos sunt detalii despre subiectul cu pricina. Bacalaureat 2019 subiecte geografie Absolventii clasei a 12-a a sustinut astazi ultima proba a .

Bacalaureat 2019. Absolventii clasei a XII-a dau astazi proba la Limba romana. Ce subiecte au primit elevii

Bacalaureat 2019. Pentru sustinerea probelor scrise s-au inscris 136. 087 de candidati din toate promotiile. Sunt 116. 316 candidati din promotia curenta si 19. 771 din promotiile anterioare. De la ora 15:00, la Adevarul Live, rezolvam subiectele de la Limba si literatura Romana.

Bacalaureat 2019. Ce subiecte au picat la matematica. Vezi PDF

Absolventii clasei a XII-a sustin azi, 3 iulie, a doua proba scrisa din cadrul Bacalaureatului. Iata ce subiect a picat la Matematica! Vezi PDF Bacalaureat 2019. Subiecte la matematica PDF Absolventii ciclului liceal au avut azi mari emotii pentru proba la Matematica. Acestia se afla pentru prima oara in fata unui examen atat de important.

Bacalaureat 2019. A fost publicat baremul de corectare la Limba si literatura romana

Bacalaureat 2019. Emotii mari pentru peste 136. 000 de absolventi ai clasei a XII-a. Astazi a inceput saptamana examenelor din cadrul testului maturitatii.

Ce mai inseamna un chip si un trup frumos pentru romani? Aflam de la chirurgul plastician Dana Jianu, la Adevarul Live

Dr. Dana Jianu, medic primar chirurgie plastica si doctor in medicina, vine la Adevarul Live sa ne explice ce-si doreau romanii in materie de frumusete acum 25 de ani, cand medicul realiza primul implant mamar cu silicon, si ce-si doresc astazi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )