Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bacalaureat 2020. Calendarul sesiunii speciale pentru elevii cu probleme medicale sau pentru cei aflati in carantina

Hotnews Hotnews,
 Bacalaureat 2020. Calendarul sesiunii speciale pentru elevii cu probleme medicale sau pentru cei aflati in carantina

Bacalaureat 2020 - sesiunea speciala pentru elevii cu probleme medicale, pentru cei aflati in carantina sau izolare va incepe in 6 iulie, cand va avea loc proba scrisa la Limba si literatura romana. in 12 iulie vor fi afisate rezultatele finale, potrivit calendarului anuntat marti de Ministerul Educatiei. continuă pe Hotnews

Evaluarea Nationala 2020: A fost anuntat calendarul sesiunii speciale

Evaluarea Nationala 2020 - Ministerul Educatiei a anuntat oficial marti calendarul sesiunii speciale pentru elevii care nu au putut sustine examenul din motive medicale sau au fost in carantina.

Monica Anisie: Ne gandim la sanatatea elevilor, dar vrem si ca acestia sa aiba sanse egale. De aceea, organizam in timp util sesiuni speciale pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a dat asigurari, intr-o interventie pentru B1 TV, ca a luat toate masurile necesare pentru ca elevii sa dea Evaluarea Nationala si Bacalaureatul in conditii de siguranta.

Orban: O sesiune speciala in iulie pentru elevii cu temperatura mare sau alte probleme de sanatate

Elevii care urmeaza sa dea examenul de bacalaureat si care au probleme de sanatate la prima sesiune vor putea sustine aceasta testare intr-o sesiune speciala, a spus, luni seara, premierul Ludovic Orban.

Bacalaureat special in iulie pentru elevii care nu pot participa, din motive medicale, la prima sesiune. Ludovic Orban: Mi se pare corect

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca s-a renuntat la ideea ca elevii cu probleme medicale sa dea Bacalaureatul in toamna, odata cu cei care au picat examenul din vara. O sesiune speciala ar urma.

Evaluare Nationala 2020: Marti, 2 iunie, incep inscrierile Bacalaureat 2020: inscrierile incep miercuri, 3 iunie Calendarul examenelor

Marti, 2 iunie, incep inscrierile pentru Evaluarea Nationala. Absolventii clasei a VIII-a se pot inscrie pana in 5 iunie pentru sustinerea examenului, iar prima proba o vor sustine in 15 iunie. Pentru sustinerea Bacalaureatului, inscrierile se vor desfasura de miercuri, 3 iunie, pana in 10 iunie. Prima proba scrisa, cea la Limba romana, va fi in 22 iunie.

Bacalaureat 2020: Ludovic Orban anunta solutia pentru elevii interzisi in sali

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca s-a gasit solutia pentru evitarea situatiilor in care elevii cu.

Bacalaureat special in iulie pentru elevii care nu pot participa, din motive medicale, la prima sesiune. Orban: Mi-am dat acordul, mi se pare corect

Liceenii care in ziua bacalaureatului au febra, sunt la izolare sau in carantina pot da examenul intr-o sesiune speciala care, potrivit ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, ar putea avea loc la inceputul lui iulie, mai exact incepand cu data de 6. Premierul Ludovic Orban a declarat ca si-a dat acordul pentru acest lucru.

Bacalaureat 2020. Data la care va incepe a doua sesiune a Bac-ului de anul acesta

Anul acesta avem in premiera o a doua sesiune a bacalaureatului, dedicata exclusiv elevilor cu probleme medicale, generate de criza coronavirusului si nu numai, care pot fi dovedite. Presedintele Iohannis a.

Orban confirma achizitia de tablete pentru elevii cu situatii dificile. Mesajul premierului pentru parinti

Premierul Ludovic Orban a adresat un mesaj parintilor cu ocazia Zilei Internationale a Copiilor.

Ultimele pregatiri pe litoral, inainte de redeschiderea plajelor din 1 iunie. Reguli speciale pentru turistii si hotelierii de la Marea Neagra Guvernul va reveni asupra deciziei privind cearsafurile (VIDEO)

Forfota mare pe litoralul romanesc, ca in vremurile bune. Vestea ca restrictiile impuse pe fondul pandemiei de coronavirus vor fi relaxate de luni, 1 iunie, i-a activat pe cei care au afaceri la malul Marii Negre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )