Libnet.ro
UNICEF

07:15

Bacalaureat 2020, etapa speciala: ce trebuie sa stii despre examenul care incepe astazi

Playtech Playtech,
Bacalaureat 2020, etapa speciala: ce trebuie sa stii despre examenul care incepe astazi

Un numar important de candidati la Bacalaureat 2020 nu au putut participa la sesiunea obisnuita a examenului. Lor le este dedicata etapa speciala care incepe astazi. Nu mai putin de 140 de. continuă pe Playtech

Bacalaureat 2020, sesiunea speciala. Baremul de corectare la Limba si literatura romana

Astazi, 6 iulie, are loc proba scrisa a examenului de Bacalaureat 2020 - sesiunea speciala. ro va publica baremul acestei probein cel mai scurt timp. BAC 2020, sesiunea speciala.

Bacalaureat 2020, sesiunea speciala. Subiectele care au picat la Limba si literatura romana

Astazi, 6 iulie, are loc proba scrisa a examenului de Bacalaureat 2020 - sesiunea speciala. ro va publica subiecteleacestei probe, in cel mai scurt timp. BAC 2020, sesiunea.

Bacalaureat 2020, sesiune speciala. Elevii sustin azi proba scrisa la Limba si literatura romana

Emotii pentru absolventii de clasa a XII care participa la sesiunea speciala a Bacalaureatului, dupa ce din motive medicale au ratat prima sesiune de examene. Astazi se sustine proba la Limba si literatura.

Rezultate finale Bacalaureat 2020. 52,65%, rata de promovare dupa solutionarea contestatiilor

In judetul Calarasi, rata de promovare absolventi din promotia curenta si din promotiile anterioare), inregistrata la sesiunea iunie-iulie 2020 a examenului national de Bacalaureat, fara etapa speciala, dupa solutionarea contestatiilor, este de 52,65%, a anuntat ISJ Calarasi.

Bacalaureat, etapa speciala: 140 de candidati sustin proba la Limba si literatura romana

Etapa speciala a Bacalaureatului incepe luni, fiind inscrisi sa sustina examenul peste 140 de candidati. Luni are loc proba scrisa la Limba si literatura romana, marti se desfasoara proba obligatorie a profilului, iar miercuri - proba la alegere a profilului si specializarii.

Etapa speciala a examenului de bacalaureat, la care s-au inscris 141 de candidati, incepe luni

Etapa speciala a examenului de bacalaureat, destinata elevilor care nu au putut sustine examenul din motive medicale si la care s-au inscris 141 de candidati, incepe luni, cu proba de limba romana.

Cazuri revoltatoare la Bacalaureat 2020. Diferenta de peste 4 puncte dupa contestatii

Gafe uriase in corectarea lucrarilor examenului de Bacalaureat 2020. Un exemplu in acest sens vine din Gorj. Recorectarea lucrarilor la examenul de Bacalaureat a scos la suprafata noi surprize. Un elev.

Patru absolventi de liceu sustin BAC-ul in etapa speciala. Noul coronavirus i-a tinut acasa in prima sesiune

In judetul Olt, patru absolventi de liceu sustin, incepand de astazi, probele Bacalaureatului in etapa speciala organizata pentru acei candidati care din motive medicale nu au putut sustine probele in sesiunea clasica.

Bacalaureat 2020: rata de promovare finala a crescut la aproape 65% dupa contestatii

Rata de promovare absolventi din promotia curenta si din promotiile anterioare), inregistrata la sesiunea iunie-iulie 2020 a examenului national de Bacalaureat, fara etapa speciala, dupa solutionarea contestatiilor, este de 64. 5%, comparativ cu 62,9% inainte de contestatii. Pentru promotia curenta, rata de promovare este de 72. 9%, iar pentru promotiile anterioare de 27. 7%, anunta Ministerul Educatiei.

Bac 2020, sesiunea speciala. Cand se afiseaza rezultatele la Bacalaureat

Incepe sesiunea speciala a Bacalaureatului 2020. Potrivit Ministerului Educatiei, in aceasta seseiunor putea participa doar absolventii clasei a XII-a care au avut temperatura peste maximul admis, adica 37, 3.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )