Libnet.ro
UNICEF

11:00

BACALAUREAT. Noul ministru al Educatiei anunta schimbari radicale la examenul de Bacalaureat

Antena3 Antena3,
BACALAUREAT. Noul ministru al Educatiei anunta schimbari radicale la examenul de Bacalaureat

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, spune ca anul viitor vor incepe discutiile pentru schimbari la Bacalaureat in probele de competente si proba scrisa la alegere a profilului. Anul acesta sub nicio. continuă pe Antena3

Noul ministru al Educatiei, despre Evaluarea Nationala si admiterea in liceu. Anisie: Este o fierbere in sistem, dar vreau sa-i linistesc pe parinti si copii (VIDEO)

Monica Anisie, noul ministru al Educatiei, a precizat, luni seara, in direct pe B1 TV, ca va milita pentru pastrarea actualei modalitati de Evaluare Nationala si admitere in liceu, cel putin in ceea ce-i.

Noul ministru al Educatiei si mostenirea grea a guvernarii PSD. Anisie: Fostul Minister al Cercetarii a lasat in bugetul public o datorie de 150 de milioane de euro (VIDEO)

Ministrul Monica Anisie a precizat, luni seara, in direct pe B1 TV, ca fostul Minister al Cercetarii - portofoliu unit de PNL cu cel al Educatiei - a lasat in bugetul public o datorie de 150 de milioane de euro di.

Olguta Vasilescu, scrisoare deschisa pentru noul ministru al Muncii, dupa o emisiune a Antenei 3: Va lansez o provocare

Olguta Vasilescu i-a adresat o scrisoare deschisa noului ministru al Muncii, Violeta Alexandru in care ii reproseaza directia spre care a canalizat dezbaterea publica. Catre Ministerul Muncii si Prote.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )