Libnet.ro
UNICEF

01:06

Bacau: Un tanar a fost retinut dupa ce a batut doi batrani pentru a-i jefui

B1 B1,
Bacau: Un tanar a fost retinut dupa ce a batut doi batrani pentru a-i jefui

Un tanar bacauan de 18 ani a fost retinut de politisti, marti, pentru tentativa de talharie. Acesta a intrat in casa a doi batrani din Filipesti, de 84 si 88 de ani, pentru a le lua banii si a ajuns. continuă pe B1

Un sofer cu permisul suspendat a provocat un accident, dupa care a fugit. Fugarul a fost retinut de politisti

Un sofer de 34 de ani, din Pogoanele, a fost retinut de politisti dupa ce, in noaptea de duminica spre luni, a provocat un accident soldat cu ranirea unei persoane, dupa care a fugit de la locul faptei. Politistii au descoperit ca fugarul avea si permisul suspendat.

Fost parlamentar transexual din Italia sustine ca a fost retinut de politia din Soci

Un activist italian pentru drepturile minoritatilor sexuale a declarat ca a fost retinut de politie in orasul Soci, dupa ce s-a plimbat pe strada cu un steag in culorile curcubeului pe care scria Gay is Ok, in rusa, anunta publicatia britanica The Telegraph.

Rat nu a fost retinut in lot pentru meciul cu Barcelona

Fundasul roman Razvan Rat a sperat la un debut de vis pentru Rayo Vallecano, insa nu a fost retinut in lot pentru meciul de sambata cu Barcelona.

Trafic blocat pe DN 7: Doua persoane au fost ranite dupa ce un autoturism a lovit un microbuz

Doua persoane au fost ranite, luni, dupa ce un autoturism a lovit un microbuz, pe DN 7 Valea Oltului - in localitatea Caineni din judetul Valcea, traficul fiind blocat, relateaza Mediafax. Potrivit primelor.

O spioana canadiana a fost SUSPENDATA dupa ce S-A iNDRAGOSTIT de tinta sa

O agenta a serviciilor canadiene de supraveghere insarcinate cu lupta impotriva terorismului a fost suspendata din functie, din cauza relatiei sale amoroase cu un individ pe care trebuia sa-l urmareasca,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )