Libnet.ro
UNICEF

14:00

Badalau, nou atac la conducerea PSD: Nu mai putem functiona asa

Antena3 Antena3,
Badalau, nou atac la conducerea PSD: Nu mai putem functiona asa

Presedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Badalau, a afirmat ca este necesara o analiza serioasa in partid si in politica exista un singur act: demisia sau alegeri. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, indepartata de la conducerea PSD? Cine i-ar putea lua locul

Toti liderii PSD care au pierdut alegerile prezidentiale au fost indepartati de la conducerea partidului. Cel mai probabil, zilele Vioricai Dancila la sefia PSD sunt numarate dupa esecul din 24 noiembrie. Se ascut cutitele in sediul PSD dupa esecul de la prezidentiale. PSD s-ar pregati sa o schimbe pe Viorica Dancila de la sefia partidului .

Cum a ajuns Gabriel Oprea in conducerea PSD. Dezvaluiri neasteptate

Gabriel Oprea a ajuns vicepresedinte PSD prin intermediul unei asociatii care a fost infiintata in luna mai si care a semnat un protocol de colaborare cu social-democratii pe 14 noiembrie. Liderii formatiunii politice s-au aratat nemultumiti de aceasta decizie, in conditiile in care nu au fost anuntati. Gabriel Oprea a fost vazut la sediul PSD .

Mircea Badea, un nou atac la diaspora. De ce dispretuieste votul romanilor din strainatate

Votul din mai multe sectii de votare din strainatate s-a incheiat deja. Romanii din Diaspora au votat in cel de-al doilea tur de scrutin pe mai multe zile, incepand de vineri si pana astazi. Mircea Badea avut o reactie acida la adresa romanilor care au votat in strainatate. UPDATE 2:22 Mircea Badea a intervenit .

Cine este Marcel Ciolacu, cel care vrea sa-i ia locul Vioricai Dancila la conducerea PSD

Marcel Ciolacu a ajuns in cel mai inalt punct al carierei politice. E al treilea om in stat, dupa ce, toamna trecuta, era marginalizat in PSD, din cauza criticiilor aduse lui Liviu Dragnea. in 2017, pasiunea.

Cum a fost bagat Gabriel Oprea in conducerea PSD fara stirea partidului

Fostul vicepremier si ministru de Interne Gabriel Oprea s-a intors intr-o functie de conducere in partidul din care a plecat. Presedintele PSD Viorica Dancila a confirmat duminica seara ca acesta detine functia de vicepresedinte in Comitetul Executiv al partidului, explicand ca Oprea a obtinut postul in urma unui protocol de colaborare.

UPDATE Firea, vehementa impotriva cooptarii lui Gabriel Oprea in conducerea PSD: Un gest sfidator. Doamne, chiar vreti sa iesim pe usa din dos a istoriei? Fifor ii da dreptate

La nici 12 ore dupa ce Viorica Dancila a anuntat ca Gabriel Oprea este vicepresedinte PSD, Gabriela Firea se delimiteaza de aceasta decizie pe care o considera un gest sfidator.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2585 seconds )