Libnet.ro
UNICEF

13:16

Badalau: Ce s-a intamplat intre Tudose si Carmen Dan este foarte grav. E clar ca unul dintre ei trebuie sa plece / Pledez pentru functionarea mai departe cu un guvern Tudose, care a functionat bine

Hotnews Hotnews,
 Badalau: Ce s-a intamplat intre Tudose si Carmen Dan este foarte grav. E clar ca unul dintre ei trebuie sa plece / Pledez pentru functionarea mai departe cu un guvern Tudose, care a functionat bine

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca scandalul public generat de conflictul dintre premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne, Carmen Dan, este un lucru foarte grav si a afirmat ca e clar ca unul dintre ei trebuie sa plece. Intrebat pentru ce solutie va pleda in sedinta Comitetului Executiv de luni pentru detensionarea situatiei din partid, Badalau a spus ca vrea cere o solutie de intelepciune si maturitate, pentru a putea functiona mai departe cu un guvern Tudose care a functionat bine. Emisiunea este in desfasurare. continuă pe Hotnews

Tudose: Carmen Dan m-a mintit, nu mai am ce sa lucrez cu domnia sa. Daca va fi lasata, isi va da demisia

Premierul Mihai Tudose sustine ca ministrul de Interne, Carmen Dan, l-a mintit si nu mai are cum sa lucreze cu ea. In plus, seful Guvernului spune ca,daca va fi lasata, Carmen Dan isi va da demisia din functie.

Niculae Badalau spune ca in CEX trebuie sa se decida cine pleaca - premierul Tudose sau ministrul Carmen Dan: Este clar ca unul dintre ei trebuie sa plece

Presedintele executiv PSD, Niculae Badalau, spune ca in sedinta de luni a Comitetului Executiv National trebuie sa se decida cine pleaca - premierul Mihai Tudose sau ministrul de Interne, Carmen Dan. Este clar ca unul dintre ei trebuie sa plece, a afirmat Badalau, duminica seara, la Antena 3. Presedintele executiv al PSD a mai aratat ca si premierul a gresit anuntand public ca nu mai poate lucra cu ministrul de Interne.

Liviu Dragnea va fi istorie in PSD. Catalin Ivan, previziuni sumbre dupa scandalul intre Tudose si Carmen Dan

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan intervine in scandalul momentului provocat de cererea premierului ca ministrul de Interne sa demisioneze si de refuzul lui Carmen Dan de a face acest gest. Acesta afirma.

Liviu Dragnea VA FI ISTORIE in PSD. Catalin Ivan, previziuni sumbre dupa scandalul intre Tudose si Carmen Dan

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan intervine in scandalul momentului provocat de cererea premierului ca ministrul de Interne sa demisioneze si de refuzul lui Carmen Dan de a face acest gest. Acesta afirma.

Liviu Dragnea, prima reactie in scandalul Mihai Tudose- Carmen Dan. Ce a transmis liderul PSD

Prezent vineri la Bacau, in cadrul unui turneu pe care il efectueaza pe la filialele PSD din estul tarii, Liviu Dragnea a avut prima reactia de la izbucnirii scandalului din Guvern dintre premierul.

Mihai Tudose vs. Carmen Dan: Noaptea mintii si REPLICA de la miezul noptii

Tarziu in noapte, premierul Mihai Tudose vine cu noua precizare in razboiul declaratiilor cu ministrul de Interne, Carmen Dan. Seful guvernului sustine inca o dataca persoana.

Ministrul Carmen Dan, audiata la Parchetul General in dosarul privind microfonul gasit in locuinta sa

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, este audiata, la Parchetul instentei supreme in dosarul in care a reclamat ca a gasit un microfon in locuinta sa, potrivit News. ro.

Carmen Dan, audiata la Parchetul General in dosarul deschis dupa ce a gasit un microfon in locuinta

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, este la Parchetul General, acolo unde este audiata in dosarul deschis dupa ce aceasta a gasit un microfon in locuinta sa. Ministrul nu a facut nicio declaratie.

Presedintele executiv PSD, Niculae Badalau: Cineva trebuie sa plece: Tudose sau Dan

Presedintele executiv PSD, Niculae Badalau a facut o afirmatie soc im emisiunea Subiectiv, si anume ca maine trebuie sa se decida cine pleaca: fie premierul Mihai Tudose, fie.

Victor Ponta, scenariu inaintea sedintei CExN: Ori Carmen Dan, ori Mihai Tudose

Fostul premier Victor Ponta a afirmat ca in cadrul CExN este vorba despre o miza mare. Luni se va face o alegere: ori Carmen Dan pleaca de la MAI si Mihai Tudose ramane premier, ori Carmen Dan.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )