Libnet.ro
UNICEF

01:05

Badea (ASF): Din datele pe care le avem, nu exista premise pentru o scumpire a politelor RCA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Badea (ASF): Din datele pe care le avem, nu exista premise pentru o scumpire a politelor RCA

Tarifele de referinta pentru politele RCA reprezinta un punct de reper pentru piata si, din datele pe care le avem, nu exista premise pentru o scumpire a politelor auto obligatorii, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, presedintele Autoritatii de. continuă pe Wall-Street Ro

Nu exista premise pentru o scumpire a politelor RCA

Tarifele de referinta pentru politele RCA reprezinta un punct de reper pentru piata si, din datele pe care le avem, nu exista premise pentru o scumpire a politelor auto obligatorii, a declarat astazi presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Leonardo Badea.

Badea, ASF: Nu exista premise pentru o scumpire a politelor RCA

Tarifele de referinta pentru politele RCA reprezinta doar un punct de reper pentru piata si nu exista premise pentru o scumpire a politelor auto obligatorii, a declarat pentru Agerpres presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Leonardo Badea.

Ministrul rus al apararii, despre retragerea SUA din Tratatul INF:Avem impresia ca nu toti n Europa nteleg ca aceasta decizie va avea consecinte grave si pentru Europa

Ministrul rus al apararii, Serghei Soigu, a declarat luni ca Europa nu intelege implicatiile unei posibile desfasurari de rachete americane in cazul in care SUA se vor retrage efectiv din Tratatul privind Fortele Nucleare Intermediare INF) si a sugerat ca, din punctul de vedere al Rusiei, ar fi corect ca in interiorul NATO si UE sa se desfasoare o dezbatere pe acest subiect, transmite agentia EFE, citata de Agerpres.

VIDEO 'Handicapul' descoperit de o tnara mama din Bistrita, care o mpiedica sa munceasca

Dupa ce a intrat in vigoare legea care taie ajutoarele de la stat celor care nu vor sa munceasca, mai multi asistati si-au scos certificate de handicap si primesc acum indemnizatii de boala.

Victor Ponta, la 3 ani de la tragedia din Colectiv care a dus la demisia sa din fruntea Guvernului: Trebuia ca cineva sa fie un paratrasnet pentru suferinta legitima a oamenilor

Marti, 30 octombrie, se implinesc 3 ani de la cumplita tragedie de la Colectiv in care 64 de oameni si-au pierdut viata, iar alte 200 au suferit rani ce ii marcheaza pentru restul vietii. La scurt timp.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )