Libnet.ro
UNICEF

23:15

Badea, despre cum a ajuns Basescu sa fie cel mai detestat presedinte roman

Antena3 Antena3,
Badea, despre cum a ajuns Basescu sa fie cel mai detestat presedinte roman

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in Gura Presei, a analizat, in editia de luni seara, modul in care a evoluat perceptia romanilor asupra comportamentului presedintelui Traian Basescu. Potrivit celor spuse. continuă pe Antena3

EXCLUSIV |Jessica D. Faptul ca tatal meu a ramas in viata a fost cel mai frumos cadou si intr-adevar un miracol de Craciun

Jessica D, pe numele sau adevara Diana, a debutat cu single-ul Hero in luna februarie a acestui an iar in aceasta vara a lansat melodia Love Her Back. Frumoasa artista a ajuns cu Hero in cateva tari precum: Liban , Grecia , Cipru , Italia , Germania , Austria si Croatia. A avut succes destul de [.

Rompetrol, cel mai mare exportator de produse petroliere al Romaniei

Grupul Rompetrol a fost desemnat vineri, de Asociatia Nationala a Exportatorilor si Importatorilor din Romania ANEIR), cel mai mare exportator al Romaniei de produse petroliere pentru acest an, cu un volum total al vanzarilor pe pietele externe de peste 1,7 miliarde dolari, arata un comunicat de presa remis redactiei.

Vanzarile auto din UE, la cel mai redus nivel din ultimii 19 ani

Vanzarile de autoturisme noi din Uniunea Europea-na au scazut, in perioada ianuarie - noiembrie 2012, pana la cel mai redus nivel din ultimii 19 ani, ca urmare a recesiunii din zona euro, cele mai afectate companii din regiune fiind PSA Peugeot Citroen, Renault SA si Fiat SpA.

Portugalia reduce taxa pentru afaceri noi la cel mai scazut nivel din UE

Guvernul portughez vrea sa coboare taxa pentru afacerile noi de la 25% la 10%, cel mai scazut nivel din Uniunea Europeana UE), conform Antena3. ro.

Portugalia reduce taxa pentru afaceri noi la cel mai scazut nivel din UE

Guvernul portughez vrea sa coboare taxa pentru afacerile noi de la 25% la 10%, cel mai scazut nivel din UE, rata utilizata deja de Bulgaria si Cipru. Portugalia negociaza cu autoritatea pentru.

Cel mai rapid roman din lume a fost scris la Bucuresti. Performanta, inscrisa pentru validare ca record mondial la Guiness Book

Mos Craciun Co. Cel mai rapid roman din lume este titlul volumului redactat in doar 5 ore si 35 de minute de 53 de scriitori, sambata, la Universitatea din Bucuresti, premiera mondiala fiind inscrisa pentru validare ca record in Guinness Book of Records, informeaza un comunicat citat de Mediafax.

Romanii incearca sa scrie cel mai rapid roman din lume

Aproximativ 50 de autori vor incerca sa scrie cel mai rapid roman din lume, in cadrul unui eveniment care va avea loc sambata, la Universitatea din Bucuresti, informeaza un comunicat citat de Mediafax.

Romanii incearca sa scrie cel mai rapid roman din lume. Intre autori: Florin Iaru, Marius Chivu sau Matei Plesu

Aproximativ 50 de autori vor incerca sa scrie cel mai rapid roman din lume, in cadrul unui eveniment care va avea loc sambata, la Universitatea din Bucuresti, informeaza un comunicat citat de Mediafax.

Sase companii internationale se lupta pentru participatiile in Kashagan, cel mai mare zacamant de petrol din ultimii 40 de ani

Primele lucrari la zacamantul de petrol din Kashagan, situat in MareaCaspica, despre care se spune ca este cea mai mare descoperire de acest gen din ultimii 40 de ani, vor fi demarate in cateva.

Business report: Provizioanele - riscul principal pentru sistemul bancar in 2013; Cine ia Prima de Craciun in al patrulea an de criza; Taranul roman - cel mai lovit de criza agricultor din UE; Dacia Logan, desemnata, previzibil, Masina Anului 2013 in Roma

Investitorii straini: de ce-au plecat, de ce-ar mai fi ramas. In primele 10 luni din 2012, strainii au radiat din Romania peste 4. 600 de firme, care aveau un capital social de aproape 490 de. Postul celor doua Craciunuri tine jos pretul porcului basarabean. Pretul carnii de porc si nu numai din Republica Moldova este influentat in aceasta perioada a anului, in mod traditional, de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )