Libnet.ro
UNICEF

10:31

Badea, despre soferul masinii cu mesaj anti-PSD: Daca era Nastase, il rupeau cu bataia

Antena3 Antena3,
Badea, despre soferul masinii cu mesaj anti-PSD: Daca era Nastase, il rupeau cu bataia

Razvan Stefanescu, in varsta de 45 de ani, a intrat in Romania pe data de 17 iulie, prin Vama Nadlac, cu o masina cu numere de inmatriculare M. Mesajul a devenit in scurt timp viral, iar barbatul. continuă pe Antena3

Soferul masinii cu numar anti-PSD, dupa ce i-a fost deschis dosar penal: Am trecut prin trei tari si am fost oprit si in Romania de trei ori si nu mi-au spus ca e ceva ilegal (VIDEO)

Razvan Stefanescu, soferul masinii cu numar de inmatriculare ce transmite un mesaj impotriva PSD, a precizat intr-o declaratie in direct pentru B1TV ca el a trecut cu respectivul numar de la plecarea din.

Soferul masinii cu numarul M..E PSD are dosar penal si a ramas fara placutele de inmatriculare - VIDEO

Politistii de la Brigada Rutiera au intocmit dosar penal pe numele barbatului, de 45 de ani, soferul autoturismului inmatriculat in Suedia cu numere personalizate. Potrivit Biroului de presa al.

Politia romana, declaratii despre soferul cu numere obscene: Numerele de inmatriculare personalizate sunt valabile doar pe teritoriul Suediei

Romanul care a facut valva in Romania cu numarul de masina inmatriculat in Suedia prin care transmite un mesaj obscen anti PSD a ramas fara permis. Politistii de la Rutiera i-au confiscat si.

Codrin Stefanescu, despre soferul cu numere anti-PSD: Sfideaza milioane de simpatizanti ai partidului. Politia a procedat corect facandu-i dosar penal

Secretarul general adjunct al partidului, Codrin Stefanescu, sustine ca Politia a procedat foarte bine in cazul barbatului care si-a pus un numar de inmatriculare cu un mesaj anti-PSD, afirmand ca, in Suedia, probabil ca nu stiau ce inseamna toate literele astea puse una langa alta, dar in Romania nu s-ar fi dat aprobare pentru asa ceva, pentru ca noi suntem totusi sanatosi la cap.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )