Libnet.ro
UNICEF

08:45

Badea: Se intoarce Victor Ponta. O sa fie cu smardoiala. NU mai plecam in vacanta

Antena3 Antena3,
Badea: Se intoarce Victor Ponta. O sa fie cu smardoiala. NU mai plecam in vacanta

Nu mai plecam in vacanta. Se intoarce Victor Ponta. O sa fie cu smardoiala, a afirmat ironic Mircea Badea, in editia de joi seara a emisiunii in gura presei, comentand astfel un articol dintr-un cotidian. continuă pe Antena3

Crin Antonescu la Realitatea TV: Raman solidar cu Victor Ponta in chestiunea coabitarii si inteleg motivele sale

Copresedintele USL, Crin Antonescu, a declarat telefonic la Realitatea TV ca ramane solidar cu Victor Ponta in chestiunea coabitarii si ii intelege motivele premierului desi nu a fost de acord cu semnarea acestui acord care l-a avantajat doar pe Traian Basescu. Despre modificarea Constitutiei si despre Proiectul regionalizarii, liderul liberal sustine ca aceste proiecte vor fi facute cel mai probabil in cursul anului viitor. desi aceasta amanare este regretabila. Antonescu: Nu sunt in vacanta la Miami alaturi de Victor Ponta.

Guvernul refuza sa spuna cat a costat turneul asiatic al premierului Victor Ponta si ce persoane au facut parte din delegatie

Premierul Victor Ponta a promis in urma cu mai mult de o luna ca orice cheltuiala publica, a Secretariatului General al Guvernului va fi facuta public. Declaratia a fost facuta in timpul vizitei sale la Beijing, in fata ziaristilor, si se referea la cheltuielile pe care le-a suportat Guvernul pentru turneul asiatic de o saptamana efectuat de premier. Pe 3 iulie, la doar o zi dupa intoarcerea in tara a delegatiei conduse de premier, HotNews. ro a solicitat Guvernului, in baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, informatii legate de valoarea cheltuielilor si persoanele care au facut parte din delegatie. In ciuda insistentelor HotNews. ro, nici pana astazi, 8 august, nu au fost transmise informatiile solicitate, chiar daca Legea prevede ca autoritatile au obligatia sa raspunda intr-un termen de maxim de 30 de zile.

Victor Ponta: Regionalizarea se va intampla in acest mandat

Premierul Victor Ponta a declarat, intr-un interviu acordat Digi24, ca planul B privind regionalizarea, despre care mentionase vicepremierul Liviu Dragnea, este ca aceasta va fi anul viitor. Ponta a subliniat ca regionalizarea va avea loc in decursul acestui mandat.

Badea, dupa ce Ponta a plecat in concediu la Miami: Nu e vreun luceafar al inteligentei. Multa minte n-are

Premierul Victor Ponta nu este vreun luceafar al inteligentei, avand in vedere ca ales ca plece, in mijlocul evenimentelor, in vacanta tocmai la Miami, a comentat Mircea Badea. Nu e vreun luceafar al.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )