Libnet.ro
UNICEF

18:30

Se baga bani pe card! Nicusor Dan a facut anuntul mult asteptat de bucuresteni

Playtech Playtech,
Se baga bani pe card! Nicusor Dan a facut anuntul mult asteptat de bucuresteni

Conform unei statistici recente, in Bucuresti sunt aproximativ 145. 000 de persoane incadrate la cazuri sociale cu dizabilitati. Multi dintre ei sunt institutionalizati, altii nu. Ceea ce este cert ca toti acesti oameni au nevoie de bani, mai ales in aceasta perioada. Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, a facut un anunt important pentru aceasta categorie . continuă pe Playtech

Institutul Cantacuzino a facut anuntul mult asteptat de toti romanii. Ce scot la vanzare de maine

Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino a lansat, in 30 noiembrie 2020, primul lot al produsului munomodulator OROSTIM-HV. La eveniment a fost prezent si Ludovic Orban. Cateva zile mai tarziu, jurnalistii surprindeau cozi de oameni in fata institutiei, in asteptarea produsului emis de centrul de cercetare. Multe dintre persoanele care stateau la rand aveau credinta .

Nicusor Dan: Gabriela Firea este sursa frigului din apartamente Firea: Frigusor Ban a scris o compunere dictata de baietii bogati de la ELCEN

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca avariile din reteaua de termoficare a Bucurestiului au drept cauza managementul fostului primar Gabriela Firea, care in 4 ani nu a facut nimic pentru a moderniza reteaua. in replica, Firea spune ca Primarul general a scris o compunere dictata de cei de la ELCEN si a fost preocupat mai mult sa-i faca lui Ludovic Orban campanie electorala.

Nicusor Dan: Gabriela Firea este sursa frigului din apartamentele bucurestenilor. O sa mai dureze pana reparam toate greselile care s-au facut

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, scrie duminica, intr-o postare pe Facebook, ca fostul edil, Gabriela Firea, este sursa frigului din apartamentele bucurestenilor. Nicusor Dan a facut o lista cu.

Bucurestenii raman in frig, Nicusor Dan si Firea se cearta online: Nu a facut nimic

Cu un nou primar la carma Capitalei, cei mai multi bucuresteni se pare ca vor ingheta in case si in aceasta iarna. Pe de alta parte, Nicusor Dan si Gabriela Firea paseaza pisica.

Razboiul Nicusor Dan-Gabriela Firea continua: Eaeste sursa frigului din apartamente. Nu am promis miracole

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca actuala administratie va putea fi evaluata punctual si in timp in ceea ce priveste imbunatatirile aduse dupa dezastrul facut de fostul edil, Gabriela Firea, si ca va face tot ce este posibil pentru a rezolva problema termoficarii.

NICUSOR DAN: Gabriela Firea este sursa frigului din apartamente

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, considera ca avariile retelei de termoficare a Bucurestiului au drept cauza managementul fostului primar, Gabriela Firea, care in 4 ani nu a facut nimic pentru a moderniza reteaua.

Gabriela Firea continua atacurile la adresa lui Nicusor Dan: Frigusor Ban a scris o compunere dictata

Dupa declaratiile facute in exclusivitate la Antena 3, Gabriela Firea continua sa il atace pe Nicusor Dan. Frigusor Ban a scris o compunere dictata de baietii bogati de la ELCEN, a scris Gabriela Firea intr-o postare pe Facebook. Primarul general al Capitalei, ii reproseaza Gabrielei Firea, ca nu a facut nimic in patru ani, pentru a moderniza reteaua de termoficare din Bucuresti.

Carmen de la Salciua a facut anuntul care i-a uimit pe fani: Facem un copil sa ne lege mai mult!

Carmen de la Salciua a surprins cu un anunt care a creat valva in jurul ei. intrebata ce parere are despre posibilitatea ca aparitia unui copil sa lege persoanele implicate mai mult, celebra manelista a dat cartile pe fata. Carmen de la Salciua, declaratii despre copil. I-a uimit pe fani Carmen de la Salciua comunica .

Razboiul termoficarii bucurestene continua. Gabriela Firea, despre Nicusor Dan: Frigusor Ban a scris o compunere dictata

Conflictele dintre fostul primar al Capitalei si actualul primar, Nicusor Dan, par sa nu se termine niciodata. Motivele par sa fie multe, insa laitmotivul tuturor este subiectul legat de apa calda si caldura. Dupa ce Nicusor Dan le-a promis bucurestenilor rezolvarea problemelor termice, acesta incepe sa caute vinovatii in fosta amdinistratie, motiv de dispute fara .

NICUSOR DAN: Extinderea magistralei M2 va stimula utilizarea transportului public

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, saluta semnarea contractului de finantare dintre Ministerul Transporturilor si Metrorex pentru extinderea magistralei M2 spre Soseaua de centura, mentionand ca Municipalitatea va construi o parcare de tip park and ride in apropierea viitoarei statii de metrou.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )