Libnet.ro
UNICEF

18:30

Un baiat de 13 ani a ucis o fata de 10 ani, insa nu poate fi acuzat de crima

Adevărul Adevărul,
Un baiat de 13 ani a ucis o fata de 10 ani, insa nu poate fi acuzat de crima

In China, uciderea unei fete in varsta de 10 ani de catre un baiat in varsta de 13 ani pune mari semne de intrebare asupra legilor penale ale tarii, dupa ce autoritatile au anuntat ca ucigasul nu poate fi acuzat de crima, relateaza CNN. continuă pe Adevărul

Olt: Fata de 13 ani, data disparuta, dupa ce nu s-a mai intors de la scoala

O fata de 13 ani este cautata de politistii din Olt, dupa ce a plecat la scoala miercuri dimineata, dar nu a mai revenit dupa terminarea cursurilor. Ea a fost contactata de mama ei prin SMS, fata spunandu-i ca nu doreste sa revina acasa.

Politistii din Olt cauta o fata de 13 ani, data disparuta dupa ce a plecat de la scoala

Politistii din Olt cauta o fata de 13 ani, din Slatina, care miercuri dimineata a plecat la scoala si nu s-a mai intors acasa. Disparitia fetei a fost sesizata de mama acesteia, relateaza Mediafax.

Politia cauta o minora de 13 ani. Copila i-a transmis mamei sale ca nu mai vine acasa

O fata in varsta de 13 ani, din Slatina, este cautata de politisti dupa ce mama ei a sesizat ca mino.

Adolescenta de 13 ani din Slatina i-a trimis un mesaj ciudat mamei. Femeia a intrat in panica si a anuntat imediat politia

O fata in varsta de 13 ani, din Slatina, este cautata de politisti dupa ce mama ei a sesizat ca minora nu s-a mai intors miercuri de la scoala si i-a transmis, prin SMS, ca nu vine acasa. Potrivit.

Divort soc in showbiz! Liviu Guta, primele declaratii dupa ce s-a despartit de sotia lui. Casnicia lor a durat 13 ani

Liviu Guta a facut primele declaratii dupa ce a divortat de fosta lui sotie. Artistul s-a despartit de femeia pe care o iubea dupa o casnicie care a durat 13 ani. El si-a schimbat deja statusul pe Facebook in Single si a marturisit ca a ramas prieten cu Iuliana, care va pastra copiii. Liviu Guta .

Cine este, de fapt, politistul din Craiova acuzat ca a abuzat o minora de 13 ani. A fost declarat erou

Politistul din Craiova acuzat ca a abuzat o minora de 13 ani era considerat erou, iar intregul caz care a iesit la iveala de curand e unul foarte socant. Barbatul are varsta de 33 de ani, fiind banuit in prezent ca avea chiar o relatie cu o adolescenta. Este suspectat si de lucruri cu mult .

Fata de 13 ani dintr-un centru de plasament, racolata de un politist din Craiova care a intretinut relatii sexuale cu ea timp de 2 ani

Un politist din Craiova a fost arestat preventiv pentru act sexual cu un minor si pornografie infantila. El este acuzat ca a racolat o fata de 13 ani dintr-un centru de plasament, cu care in ultimii doi ani ar fi intretinut relatii sexuale, filmand-o si fotografiind-o in ipostaze sexuale, scrie Gazeta de Sud.

SCANDALUL MOMENTULUI in Politia Romana: A intretinut relatii sexuale cu o minora de 13 ani. Tanara e deja iNSARCINATA, iar el ARESTAT! Incredibil despre CINE este vorba

UPDATE: Minora cu care politistul a intretinut relatii sexuale a ramas insarcinata si, cel mai probabil, sarcina a fost intrerupta, a transmis Directia pentru Protectia Copilului Dolj, pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )