Libnet.ro
UNICEF

08:30

Baiatul disparut in Marea Neagra a fost gasit mort, prins intre stabilopozi. Parintii l-au identificat

Adevărul Adevărul,
Baiatul disparut in Marea Neagra a fost gasit mort, prins intre stabilopozi. Parintii l-au identificat

Copilul de 13 ani disparut in Marea Neagra, la Mamaia, a fost gasit, mort. Corpul sau a fost adus de valuri intre stabilopozi. continuă pe Adevărul

Adolescentul disparut de 4 zile in apele Marii Negre a fost gasit. Trupul neinsufetit a ramas prins intre stabilopozii din Mamaia (VIDEO)

Adolescentul care a fost cautat timp de 4 zile, dupa ce a fost luat de apele Marii Negre, a fost gasit duminica. Trupul neinsufletit al copilului de doar 13 ani a adus de valuri la mal si a ramas prins intre.

OMV Petrom va explora zacamintele de petrol si gaze din apele teritoriale georgiene din Marea Neagra

Compania energetica romaneasca OMV Petrom va incepe operatiuni de explorare ale zacamintelor de petrol si gaze din apele teritoriale georgiene din Marea Neagra.

Calvarul unui om de afaceri din Iasi. Arestat preventiv si anchetat timp de 10 ani pentru incalcarea sigurantei nationale, el a fost gasit nevinovat

Un barbat de 45 de ani din Iasi care a fost anchetat timp de 10 ani pentru infractiuni la legea sigurantei nationale a fost gasit nevinovat, in cele din urma, de procurorii DIICOT, care au considerat ca faptele sale nu sunt prevazute de legea penala.

Un tanar s-a legat cu un lant de un copac din Parang, dar nu s-a mai putut dezlega. El a fost gasit de Salvamont dupa 3 zile

Un tanar din Dolj care s-a legat cu lantul de un copac in padure, in Parang, pentru tehnici de supravietuire si nu a mai putut sa se elibereze a fost gasit de salvamontisti si jandarmi montani dupa trei zile.

Baiatul gasit intre stabilopozi era jucator de fotbal la Metalul. Este o mare tragedie cand moare un copil atat de curat la suflet, care avea tot viitorul in fata. Mario era motivat sa castige

Baiatul de 13 ani care s-a inecat in Marea Neagra si a fost gasit dupa 3 zile prins intre stabilopozi, la Mamaia, era fotbalist. Clubul la care activa a transmis un mesaj impresionant.

Copilul disparut in mare, in statiunea Mamaia, a fost gasit fara suflare

Copilul disparut la mare, in urma cu trei zile, in varsta de 12 ani, a fost descoperit decedat in urma cu scurt timp.

Un batran a fost scos mort dintr-o fantana

Un batran a fost scos duminica dimineata de pompieri dintr-o fantana din localitatea Igiroasa, anunta ISU Mehedinti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2384 seconds )