Libnet.ro
UNICEF

17:00

Un baietel de 4 ani a descoperit o grenada din Al Doilea Razboi Mondial si luat-o acasa

B1 B1,
Un baietel de 4 ani a descoperit o grenada din Al Doilea Razboi Mondial si luat-o acasa

Un baietel de 4 ani din orasul german Gladbeck s-a intors recent dintr-o vacanta petrecuta cu familia in Olanda. A adus de acolo si un suvenir: o grenada din Al Doilea Razboi Mondial! La intoarcere. continuă pe B1

Bomba din cel de-Al Doilea Razboi Mondial gasita pe santierul unui mall. Pompierii au intervenit de urgenta

Un proiectil de 76 milimetri, provenind din cel de-Al Doilea Razboi Mondial, a fost gasit pe santierul viitorului mall Aurora din Oradea, intr-o zona aglomerata a municipiului, acesta fiind ridicat de pirotehnistii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Crisana.

Expo. Acsinte 100. Primul Razboi Mondial, prin ochii sergentului fotograf Costica Acsinte

Istoria mare, scrisa de oameni simpli: Primul Razboi Mondial vazut prin ochii sergentului fotograf Costica Acsinte. Asociatia Control N va marca centenarul Marii Uniri printr-un proiect ambitios: o expozitie itineranta de fotografie realizata pe frontul Primului Razboi Mondial de catre fotograful Costica Acsinte din Slobozia, sergent al Armatei Romane, unul dintre zecile de mii de eroi care au pus umarul la realizarea Unirii.

Eroii Primului Razboi Mondial au fost comemorati la Predeal

Peste 300 de persoane, dintre care 150 cercetasi din centrele locale Baden-Powell, Rosu, Bucurestii Noi din Bucuresti si Lupii Ageri din Popesti Leordeni, au participat ieri, pe Varful Clabucetul Taurului, la comemorarea eroilor cazuti in luptele de la Predeal in Primul Razboi Mondial.

Doi barbati din Vrancea cautau vestigii de razboi cand au facut o descoperire uluitoare. Peste ce au dat

Patru bombe si 30 de proiectile din al Doilea Razboi Mondial au fost descoperite intr-o localitate de langa Focsani. Munitia a fost gasita cu ajutorul detectoarelor de metale, de doi barbati care au ca.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )