Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un baietel de 8 ani din Targoviste, scrisoare tulburatoare pentru Mos Craciun: Te rog sa nu ne mai uiti...

Antena3 Antena3,
Un baietel de 8 ani din Targoviste, scrisoare tulburatoare pentru Mos Craciun: Te rog sa nu ne mai uiti...

Nicoleta Ionita, presedinta Asociatiei Give Help din Targoviste, a primit o scrisoare emotionanta din partea unui baietel de 8 ani care ii cere lui Mos Craciun de mancare pentru el, mama si pentru bunica sa. Pustiul nu-l uita nici pe catelul Bobita, pentru care cere un os ca la televizor. continuă pe Antena3

Un batran de 66 de ani din Iasi a cumparat un test de sarcina. Ce secret sinistru a scos fapta lui la iveala

Caz socant in Romania. Ce s-a aflat dupa ce un batran de 66 de ani din Iasi a cumparat un test de sarcina este de-a dreptul sinistru. Cum au aflat politistii despre chinurile prin care era nevoita sa treaca o copila?! Prin ce chinuri a trecut o copila dintr-un sat iesean Detalii cutremuratoare intr-un nou .

Scrisoarea emotionanta a unui copil sarac din Targoviste pentru Mos Craciun: Te rog sa nu ne mai uiti

Matei are opt ani si de ani intregi a uitat cum este sa te bucuri de venirea lui Mos Craciun. La el nu a mai ajuns. Copilul este crescut de mama si bunica, dar singura care aducea bani in casa era cea care i-a.

Europa se pregateste de primul Craciun in vremea pandemiei Autoritatile belgiene, mesaj pentru Mos Nicolae: Pastreaza distanta, spala-te pe maini si poarta masca atunci cand e necesar

Guvernele din Europa, continent care a inregistrat un sfert din bilantul global de cazuri confirmate de COVID-19 si decese legate de aceasta boala infectioasa, incearca sa adapteze regimurile nationale de.

Cu ce se ocupa acum Dragos Mostenescu din serialul La Bloc. A plecat de 3 ani din tara

Pentru multi ani, telespectatorii Procinema s-au bucurat de unul din cele mai longevive seriale romanesti. Serialul La Bloc a avut viata lunga si multi fani, de-a lungul anilor. Actorii din sitcomul romanesc, unii s-au retras, altii si-au cotinuat activitatea in alte proiecte. Printre indragitii actori ai sitcom-ului se numara si Dragos Mostenescu. Astazi, alaturi de .

Marcel Pavel merge din rau in mai rau. Ce mari probleme financiare are: cati bani a castigat in ultimii doi ani din muzica

Marcel Pavel a ajuns intr-un punct de cotitura. Viata lui s-a schimbat complet in ultimul timp, iar binele isi face mai rar aparitia. Celebrul cantaret are mari probleme financiare. Cat de greu i-a mers in ultimii doi ani? Ce arata declaratia lui de avere? Cu ce se mai poate lauda acum vedeta? Marcel Pavel se .

Un startup din Cluj lanseaza ochelarii pentru nevazatori cu un sistem de tehnologie asistiva

Startup-ul . lumen dotLumen), un proiect lansant la Cluj, a creat, de curand, ochelarii inovativi pentru nevazatori, cu un sistem de tehnologie asistiva care abordeaza mobilitatea persoanelor nevazatoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2562 seconds )