Libnet.ro
UNICEF

21:45

Baimarenii au iesit in strada pentru a treia seara consecutiv

Adevărul Adevărul,
Baimarenii au iesit in strada pentru a treia seara consecutiv

Baimarenii protesteaza pentru a treia seara la rand. Desi in numar mai mic decat pana acum, cateva sute de oameni au repetat scenariul din celelalte doua seri. continuă pe Adevărul

A treia seara de proteste la Constanta: Multumim PSD pentru ca ne-ati hidratat cu apa

Pentru a treia seara consecutiv, sute de constanteni au protestat la Constanta, fiind solidari cu romanii din diaspora.

Romanii ies din nou in strada in semn de protest fata de actuala guvernare: Sute de persoane, in Piata Victoriei(FOTO)

Protestatarii s-au adunat duminica din nou in Piata Victoriei, pentru a treia seara consecutiv. Cateva sute de persoane au iesit in strada in semn de protest fata de actuala guvernare. Manifestatia a fost.

Un nou protest in Piata Victoriei, anuntat pentru duminica seara

Un nou protest anti-guvernamental este anuntat sa aiba loc duminica seara, in Piata Victoriei din Capitala, pentru a treia zi consecutiv. Manifestatia a fost anuntata pe Facebook, iar participantii la.

LIVETEXT VIDEO Peste 10.000 de manifestanti n Piata Victoriei, pentru a treia seara de protest - Demisia! / Prezenta jandarmilor, mult redusa fata de serile precedente

Manifestantii au revenit duminica seara in Piata Victoriei din Capitala, pentru un nou miting de protest impotriva Guvernului si a Puterii PSD-ALDE. _________20:48 Sunt peste 10. 000 de manifestanti in piata acum20:47 Un protestatar a venit in piata cu doua gaini in lesa. Mesajul e pentru Viorica Dancila, sa ii aratam ca ar trebui sa faca si ea ceva mai la nivelul ei, sa creasca gaini de exemplu, a explicat protestatarul20. 25 Ce mai transmit manifestantii - vezi in articol foto video din Piata Victoriei20:20 in continuare lumea vine in piata, de pe bulevardele adiacente sau de la metrou. in acest moment sunt circa 7. 000 de oameni la protest. Multimea rasfirata in piata ocupa o suprafata de peste 10. 000 de metri patrati, cu multe grupuri de oameni care privesc dinafara acestei zone si cu locuri mai aglomerate in centrul pietei. 19:50 Jandarmii au inlaturat unele garduri amplasate dinainte si au largit perimetrul unde poate sta multimea. Din ce in ce mai multa lume vine dinspre gurile de metrou. in acest moment sunt peste 3. 000 de oameni in piata. 19:35 Politia a inchis traficul in mare parte din Piata Victoriei. Numarul protestatarilor creste continuu.

LIVETEXT VIDEO Peste 12.000 de manifestanti n Piata Victoriei, pentru a treia seara de protest - M**e,**e PSD!, Demisia!, Analfabeta! / Prezenta jandarmilor, mult redusa fata de serile precedente

Manifestantii au revenit duminica seara in Piata Victoriei din Capitala, pentru un nou miting de protest impotriva Guvernului si a Puterii PSD-ALDE. _________21:53 Numarul protestatarilor a scazut usor. Cei prezenti in Piata continua sa scandeze impotriva PSD si a Guvernului. Sunetele de vuvuzele si de tobe asigura fundalul sonor21:23 in Piata au revenit tinerii cu tobele care intretin ritmul. Alti protestatari sufla la vuvuzele pe ritm, iar lumea scandeaza M**e, m**e PSD!21:20 Peste 12. 000 de oameni in Piata la momentul aprinderii luminitelor. Multimea se intinde pe o suprafata de cel putin 15. 000 de metri patrati, dar unele zone nu sunt foarte dens populate. 21:01 E momentul luminitelor in Piata. Manifestantii au aprins lanternele telefoanelor. Multimea scandeza intens. S-a strigat M**e,**e PSD!, Demisia! si Analfabeta! vezi live video)20:48 Sunt peste 10. 000 de manifestanti in piata acum20:47 Un protestatar a venit in piata cu doua gaini in lesa. Mesajul e pentru Viorica Dancila, sa ii aratam ca ar trebui sa faca si ea ceva mai la nivelul ei, sa creasca gaini de exemplu, a explicat protestatarul20:25 Ce mai transmit manifestantii - vezi in articol foto video din Piata Victoriei.

VIDEO Peste 12.000 de manifestanti au fost n Piata Victoriei, pentru a treia seara de protest - M**e, m**e PSD!, Demisia!, Analfabeta! / Prezenta jandarmilor, mult redusa fata de serile precedente

Manifestantii au revenit duminica seara in Piata Victoriei din Capitala, pentru un nou miting de protest impotriva Guvernului si a Puterii PSD-ALDE. Multimea a scandat intens: M**e,**e PSD!, Demisia! si Analfabeta!. Au impresionat din nou formele de protest pline de umor vezi foto in text). HotNews. ro a transmis live text desfasurarea protestelor.

Se anunta noi manifestatii pentru sambata seara. Jandarmerie: Protestatarii pasnici sa se delimiteze de cei violenti

Sambata seara se anunta un nou protest tensionat in Piata Victoriei. Dupa violentele care au avut loc vineri seara intre manifestanti si Jandarmi, reprezentantii Jandarmeriei au anuntat sambat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )