Libnet.ro
UNICEF

22:15

Balena Albastra loveste Moldova: Ultimele mesaje ale celor doi tineri care s-au aruncat de la etajul 18 (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Balena Albastra loveste Moldova: Ultimele mesaje ale celor doi tineri care s-au aruncat de la etajul 18 (VIDEO, FOTO)

Tragedie la Chisinau: Cei doi minori care s-au sinucis pe 8 martie arucandu-se de pe o cladire cu 18 etaje, erau activi pe retelele de socializare unde postau destul de des mesaje si poze cel putin. continuă pe B1

Adolescente din Rusia, VICTIME ale jocului SINUCIGAS BALENA ALBASTRA: in Romania, un tanar si-a luat deja viata din aceasta cauza (FOTO, VIDEO)

Un joc terifiant de pe retelele sociale face victime printre tinerii din toata lumea. Jocul Balena Albastra, declarat de unii sinucigas, a mai facut inca trei victime. Moartea.

Taie-ti buzele / Raneste-te!: REGULILE JOCULUI SINUCIGAS BALENA ALBASTRA, ce a ucis deja un tanar in Codlea, dezvaluite de un vlogger roman (VIDEO)

Vloggerul roman Creepy Hunter explica care sunt regulile jocului Balena Albastra, pe care acesta il numeste ca fiind si jocul sinucigas. Despre jocul in sine se speculeaza ca ar fi.

Jocul virtual BALENA ALBASTRA a ucis un tanar in CODLEA: Detalii terifiante despre noua moda a tinerilor pe INTERNET (VIDEO)

Un tanar de 17 ani din localitatea brasovana Codlea a fost gasit spanzurat in padure, informeaza Romania Libera. Autoritatile nu au inca un verdict oficial asupra decesului,.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )