Libnet.ro
UNICEF

13:30

Balul Operei din Cluj va fi dedicat slagarelor romanesti. Premierul Sorin Grindeanu, invitat surpriza

Adevărul Adevărul,
Balul Operei din Cluj va fi dedicat slagarelor romanesti. Premierul Sorin Grindeanu, invitat surpriza

Singurul Bal al Operei din Romania implineste, sambata, 25 de ani. Lasati-ma sa cant este motto-ul sub care se va desfasura evenimentul, dedicat, anul acesta, muzicii romanesti. Regia muzicala apartine luiAndrei Tudor, iar pe langa solisti de opera pe scena va urca si trupa Holograf. Printre invitati se numara premierul Sorin Grindeanu. continuă pe Adevărul

Balul Operei din Cluj va fi dedicat slagarelor romanesti. Printre invitati se numara si premierul Sorin Grindeanu

Singurul Bal al Operei din Romania implineste, sambata, 25 de ani. Lasati-ma sa cant este motto-ul sub care se va desfasura evenimentul, dedicat, anul acesta, muzicii romanesti. Regia muzicala apartine luiAndrei Tudor, iar pe langa solisti de opera pe scena va urca si trupa Holograf. Printre invitati se numara premierul Sorin Grindeanu.

in Romania nu se poate vorbi de stat de drept. UDMR sustine nevinovatia Annei Horvath, vicepramarul din Cluj-Napoca. Kelemen Hunor da de pamant cu procurorii condusi de Laura Codruta Kovesi

In urma anuntului Agentiei Nationale de Integritate privind o posibila savarsire a infractiunii de conflict de interese in materie penala de catre Ana Horvath, viceprimarul din Cluj-Napoca,.

Scandal la Serviciul de inmatriculari din Cluj-Napoca. Sute de persoane stau la coada chiar de la 1 dimineata. La fata locului au intervenit mai multe echipaje de jandarmi

Sute de persoane se afla in fata Serviciului de inmatriculari din Cluj-Napoca, unde, functionarii nu reusesc sa faca fata numeroaselor solicitari. Clujenii stau cu orele in fata institutiei pent .

Un deputat USR din Cluj a mancat saratelele gasite in cosul de gunoi, in cladirea Parlamentului: Cred ca prin mici exemple personale putem reduce risipa

Deputatul USR Cluj, Adrian Dohotaru, a mancat saratelele dintr-o punga aruncata la un cos de gunoi din Parlament. Parlamentarul a explicat ca a facut acest gest pentru a da un exemplu personal referitor la.

DNA sesizat in cazul Viceprimarului din Cluj pentru conflict de interese administrativ si penal

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Anna Horvath este suspectat de incalcarea conflictului interese in materie administrativa, potrivit Agerpres. Agentia Nationala de Integritate ANI) a anuntat.

Belgienii de la Sonaca deschid o fabrica de componente pentru avioane intr-un sat din Cluj

Compania belgiana Sonaca va deschide oficial o fabrica de componente pentru aeronave Airbus in satul Moldovenesti din judetul Cluj, pe 10 martie, si are in plan sa angajeze 170 de oameni in urmatorii ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )