Libnet.ro
UNICEF

01:05

Baluta dorit din nou la FCSB

Online Sport Online Sport,
Baluta dorit din nou la FCSB

Meciul slab facut de FCSB in primul meci oficial din 2018 l-a determinat pe patronul Gigi Becali sa readuca in discutia publica necesitatea transferului mijlocasului Alexandru Baluta de la CSU Craiova. continuă pe Online Sport

Din nou despre proiectul de tara al Romaniei

In ultima vreme, poate pentru ca ne aflam si in anul sarbatoririi a 100 de ani de la Marea Unire, se discuta din nou despre proiectul de tara pe care nu-l avem. Se afirma ca, dupa aderarea Romaniei la NATO si la Uniunea Europeana, Romania nu ar mai avea un proiect de tara care sa mobilizeze energiile intregului popor pentru realizarea acestuia.

Liviu Dragnea il ataca din nou pe seful SPP: Isi folosea angajatii pentru a culege informatii, apoi mergea la Parchete sau instante si transmitea anumite mesaje

Liviu Dragnea a lansat, duminica seara, la Romania TV, un nou atac la adresa sefului Serviciului de Protectie si Paza, Lucian Pahontu, sustinand ca aceata avea o practica foarte nociva: isi folosea angajatii pentru a culege informatii, apoi mergea la Parchete sau instante si transmitea anumite mesaje.

SURSE In PSD se discuta deja despre o remaniere guvernamentala/ Ce tensioneaza din nou partidul

Liderii PSD discuta deja, la nici o saptamana de la instalarea guvernului Dancila, despre nevoia unei remanieri guvernamentale in urmatoarele doua-trei luni, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Potrivit acestora, baronii cu influenta in partid sunt nemultumiti ca n-au primit ministere, in detrimentul liderilor interimari de filiale, pe care a contat Liviu Dragnea in razboiul cu fostul premier Mihai Tudose. Discutii pe aceasta tema ar fi avut loc inclusiv miercuri seara, la o intalnire a liderilor PSD organizata la hotelul RIN din Capitala al fratilor Negoita.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )