Libnet.ro
UNICEF

00:07

O banca importanta din Romania isi inceteaza activitatea

Antena3 Antena3,
O banca importanta din Romania isi inceteaza activitatea

O mare banca din Romania isi va inceta operatiunile incepand de pe 3 ianuarie. Una dintre cele mai cunoscute banci comerciale din tara noastra este la final de drum. Sfarsitul anului 2018 a insemnat,. continuă pe Antena3

O mare banca din Romania dispare din 3 ianuarie

Una dintre cele mai cunoscute banci comerciale din Romania isi incheie activitatea incepand de maine, a informat institutia bancara, instruindu-si clientii asupra posibilitatilor pe care le pot avea de.

O mare banca din Romania dispare din 3 ianuarie

Una dintre cele mai cunoscute banci comerciale din Romania isi incheie activitatea incepand de maine, a informat institutia bancara, instruindu-si clientii asupra posibilitatilor pe care le pot avea de acum incolo.

Dezastru: Jumatate de milion de elevi si copii au plecat din Romania in zece ani

Numarul studentilor, elevilor si copiilor din grupa de varsta 0-19 ani care au emigrat din Romania intre 2007 si 2017 este de 484. 753 de persoane, potrivit unei lucrari publicate in Revista Romana de Statistica. Daca ii punem si pe cei de pana la 21-22.

Un cetatean maghiar, depistat in timp ce incerca sa scoata ilegal din Romania trei minori. Ce au descoperit politistii de frontiera in timpul controlului

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac I - Nagylak au descoperit 3 minori cu varste cuprinse intre 5- 8 ani, ascunsi sub o patura, printre bagaje, intr-un autoturism, cu.

A spus ADIO! Decizia RADICALA pe care a luat-o Delia. Da, va PLECA din Romania

Delia a decis sa plece pentru al treilea an la rand din tara, dupa trecerea in 2019. Imediat dupa ultimul concert pe care il are de sutinut de Revelion, cantareata va pleca in Filipine alaturi de.

Zi neagra pe soselele din Romania. Val de accidente grave

Tragedii pe sosele din cauza oboselii, dar si a vitezei excesive. La Cluj, un sofer care a adormit la volan si-a pierdut viata, iar sotia si fiica lui de numai un an au fost ranite. Pe un drum national.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )