Libnet.ro
UNICEF

09:15

Banca Mondiala aloca 14 miliarde de dolari pentru lupta impotriva coronavirus

Antena3 Antena3,
Banca Mondiala aloca 14 miliarde de dolari pentru lupta impotriva coronavirus

Banca Mondiala a anuntat marti ca suplimenteaza cu 2 miliarde de dolari, la 14 miliarde de dolari, fondurile puse la dispozitie statelor membre pentru reactia la pandemia de coronavirus, transmite Reuters. continuă pe Antena3

Senatul SUA aproba un pachet de 100 de miliarde de dolari pentru masuri de urgenta destinate contracararii epidemiei

Senatul SUA a aprobat, miercuri, un proiect legislativ care prevede alocarea a 100 de miliarde de dolari pentru masuri de urgenta destinate contracararii epidemiei de coronavirus si efectelor acesteia, relateaza Mediafax.

Marea Britanie lanseaza un program de imprumuturi in valoare de 400 de miliarde de dolari pentru a sustine economia

Marea Britanie va lansa un program de 330 de miliarde de lire sterline 399 miliarde dolari), sub forma de garantii de imprumuturi, precum si alte masuri pentru sustinerea companiilor care risca sa intre in faliment din cauza pandemiei de coronavirus, transmite Reuters.

Banca Mondiala si OMS avertizau inca din 2019 de riscul devastator al unei pandemii. Cat de putin ar fi costat preventia

Banca Mondiala si Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizau inca din septembrie 2019 ca exista riscul unei pandemii cauzate de un patogen respirator, iar lumea nu este pregatita. Cele doua institutii solicitau statelor lumii sa se pregateasca, deoarece majoritatea ar avea costuri infime anuale pentru ca sistemul lor de sanatate sa faca faca unei epidemii globale: numai 1,69 de dolari de persoana anual.

Wall Street a inchis marti in crestere, investitorii salutand un plan de pana la 1.000 de miliarde de dolari al lui Trump pentru sustinerea economiei

Actiunile de pe Wall Street au inchis marti in crestere, revenindu-si dupa cea mai slaba evolutie din ultimele trei decenii consemnata luni, investitorii salutand planurile Casei Albe prin care economia ar putea beneficia de pana la 1. 000 de miliarde de dolari pentru atenuarea impactului epidemiei de coronavirus, transmite CNBC.

webPR: Fortech doneaza 50.000 de euro intr-o prima actiune pentru lupta impotriva COVID-19

Compania clujeana de IT Fortech sprijina lupta cu COVID-19 din dorinta de ajuta acolo unde este cea mai mare nevoie in acest moment: in spitalele din prima line. Echipamentele de protectie au o importanta vitala pentru cadrele medicale care asigura ingrijirea persoanelor infectate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )