Libnet.ro
UNICEF

12:45

Banca Mondiala anticipeaza ca pandemia de coronavirus va provoca o recesiune globala majora

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Banca Mondiala anticipeaza ca pandemia de coronavirus va provoca o recesiune globala majora

Presedintele Bancii Mondiale, David Malpass, a declarat vineri ca pandemia de COVID-19 care se extinde rapid va provoca o recesiune globala majora, care va afecta probabil cel mai mult statele sarace si vulnerabile. continuă pe Ziarul Bursa

Romania imprumuta 400 de milioane de euro de la Banca Mondiala pentru combaterea pandemiei de coronavirus

Guvernul Romaniei a accesat linia de asistenta financiara preaprobata in valoare de 400 milioane de euro acordata de Banca Mondiala pentru a contribui la prevenirea raspandirii pandemiei de COVID 19 Coronavirus), anunta institutia internationala intr-un comunicat de presa.

Romania imprumuta 400 milioane de euro de la Banca Mondiala pentru combaterea pandemiei

Guvernul Romaniei a accesat linia de asistenta financiara preaprobata in valoare de 400 milioane de euro acordata de Banca Mondiala pentru a contribui la prevenirea raspandirii pandemiei de Covid 19 coronavirus) si la punerea in aplicare a unor masuri in acest scop, a anuntat vineri banca.

Salile de fitness romanesti au gasit o solutie sa se mentina in forma, de cand le-a inchis pandemia coronavirus COVID-19

Salile de fitness din Romania, inchise temporar de autoritati pentru a preveni raspandirea epidemiei de coronavirus COVID-19, au gasit o modalitate de supravietuire in perioada asta: tin cursuri si tutoriale video, online.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )