Libnet.ro
UNICEF

11:30

Banca Mondiala ATACA Executivul! Motivul: Guvernul Dancila a renuntat la un proiect IMPORTANT

B1 B1,
Banca Mondiala ATACA Executivul! Motivul: Guvernul Dancila a renuntat la un proiect IMPORTANT

Banca Mondiala a anuntat ca va avea discutii cu Executivul condus de Viorica Dancila, dupa ce a renuntat la un proiect de finantare pentru atragerea de fonduri europene,de 35 de milioane de. continuă pe B1

Banca Mondiala: Bucurestiul, cea mai expusa capitala europeana la un seism puternic

Bucurestiul este cea mai expusa capitala europeana la un seism puternic, similar cu cel din 1977. Diferenta ar fi ca numarul de morti ar fi de trei ori mai mare, respectiv 5. 000, din care 4. 000 doar in Capitala. Datele se desprind din cel mai recent studiu facut de Banca Mondiala, care atrage atentia asupra vulnerabilitatilor Romaniei, mai ales ca peste 70% din PIB-ul tarii este produs in zonele expuse riscului seismic.

Banca Mondiala sustine ca a aflat din presa despre anularea proiectului pentru autostrada Ploiesti-Brasov

Banca Mondiala a aflat din presa de ruperea intelegerii pentru autostrada Ploiesti-Brasov. Tatiana Proskuryakova, manager de tara pentru Romania si Ungaria al institutiei internationale, a declarat ca nu a.

Ministrul Transporturilor, CONTRAZIS de Banca Mondiala: Autostrada Moldova-Transilvania, prioritate pentru Romania

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, este contrazis de Banca Mondiala. Tatiana Proskuryakova, manager de tara pentru Romania si Ungaria al Bancii Mondiale, a enumerat care sunt principalele provocari pe care .

Ciolos: Guvernul Dancila trebuie sa plece! Ce alegem: tara lui Dragnea sau o Romanie dreapta?

Intr-un indemn la proteste postat pe pagina sa de Facebook, fostul premier Dacian Ciolos noteaza ca Guvernul Dancila trebuie sa plece. Nu numai pentru ca este incompetent si o rusine pentru profesionistii romani, ci pentru ca este construit pentru interesele unui om dovedit infractor si nu pentru Romania, noteaza politicianul.

Deputat USR: Anuntati-va seful luni dimineata ca nu puteti ajunge la munca. Daca jumatate de milion de oameni fac asta doua zile, Guvernul Dancila e istorie

Deputatul USR Tudor Benga spune ca sunt mai multe forme de protest pasnic si ii indeamna pe cei care cer demisia Guvernului sa isi anunte seful luni dimineata ca nu pot ajunge la munca. in opinia lui Benga, daca jumatate de milion de oameni fac asta doua zile, Guvernul Dancila e istorie.

Directorul BM pentru Romania a aflat din presa ca Guvernul a renuntat la proiectul pentru Comarnic-Brasov

Directorul Bancii Mondiale pentru Romania, Tatiana Proskuryakova, a aflat din presa ca Guvernul a renuntat la proiectul comun de construire a autostrazii Comarnic - Brasov. Referitor la afirmatiile potrivit carora nu a existat o intelegere cu Banca.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )