Libnet.ro
UNICEF

07:45

BANCA MONDIALA a facut anuntul: ROMANIA primeste o suma uriasa pentru INFRASTRUCTURA

B1 B1,
BANCA MONDIALA a facut anuntul: ROMANIA primeste o suma uriasa pentru INFRASTRUCTURA

Banca Mondiala a aprobat o finantare de 50 de milioane de euro pentru Proiectul de Consolidare a Managementului Riscurilor de Dezastre, care va imbunatati rezilienta infrastructurii de urgenta si raspuns la de. continuă pe B1

Banca Mondiala acorda Romaniei 50 de milioane de euro pentru infrastructura de urgenta si raspuns la dezastre

Banca Mondiala a aprobat o finantare de 50 de milioane de euro pentru Proiectul de Consolidare a Managementului Riscurilor de Dezastre, care va imbunatati rezilienta infrastructurii de urgenta si raspuns la dezastre din cladirile de pompieri si urgente, anunta un comunicat transmis de institutie.

Record national! O Dacie 1310 este de vanzare pentru 18.500 de Euro. De ce aceasta suma uriasa?

Cea mai scumpa Dacie veche din lume este acum de vanzare in Romania. E vorba de un model 1310 pentru care proprietarul sau cere o suma destul de. interesanta. E vorba de 18. 500 de Euro. Merita acesti bani?.

Cat de prost sa fii? Din pacate, cei de la Antena 1 au facut anuntul trist: Este vorba de celebrul cuplu Liviu Varciu si Nea Marin...

Nu trece o zi fara de o intamplare antologica cu Nea Marin si. Liviu Varciu. Cei doi au facut circ intr-un supermarket, dupa ce Varciu a fost trimis sa cumpere ulei, scrie Antena 1. Nu mi-au ajuns.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )