Libnet.ro
UNICEF

01:05

Banca Mondiala va oferi R. Moldova un imprumut de 15 milioane de dolari pentru modernizarea sigurantei alimentare

Adevărul Adevărul,
Banca Mondiala va oferi R. Moldova un imprumut de 15 milioane de dolari pentru modernizarea sigurantei alimentare

Banca Mondiala acorda un imprumut de 15 milioane de dolari pentru sustinerea modernizarii sistemului de siguranta alimentara din Republica Moldova. Suma oferita pentru a treia finantare aditionala in cadrul Proiectului agricultura competitiva in Moldova a fost aprobata de Consiliul directorilor executivi al BM, transmite IPN. continuă pe Adevărul

LA MIJLOCUL SEDINTEI Lichiditate de 3,15 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditatea de 15,23 milioane de lei 3,15 milioane de euro).

Banca Mondiala avertizeaza asupra riscului crescut de saracie. Care este pragul subzistentei

Banca Mondiala avertizeaza asupra riscului crescut de saracie, precizand care este pragul subzistentei si care sunt categoriile cele mai afectate, inclusiv din punct de vedere al posibilitatii de angajare.

Elena Udrea, decizie la limita legalitatii. Ce a facut cu averea de 15 milioane de euro

Elena Udrea se afla la numai un pas de a ajunge in spatele gratiilor, dupa ce a fost acuzata in toate cele trei dosare penale in care apare ca parte. Cu toate astea fostul ministru incearca sa-si puna la adapost, atat familia, cat si finantele. Elena Udrea, de Buzau la Bucuresti, pe drumul spre inchisoare .

Finantare de 50 milioane dolari pentru un startup IT britanic cu programatori in Cluj

Un startup IT britanic de prevenire a fraudelor financiare, care are si o echipa consistenta de programatori in Cluj-Napoca, a obtinut, marti, o noua finantare, de 50 de milioane de dolari, pentru a-si dezvolta tehnologiile de detectare si combatere a fraudelor financiare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )