Libnet.ro
UNICEF

15:15

BANCA MONDIALA: Societate se confrunta cu cea mai mare criza economica din ultimii 150 de ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BANCA MONDIALA: Societate se confrunta cu cea mai mare criza economica din ultimii 150 de ani

Economia mondiala urmeaza sa se contracte cu 5,2% in acest an din cauza noului coronavirus, un nivel niciodata intalnit dupa al Doilea Razboi Mondial. Dar numarul tarilor care se afla in recesiune face ca aceasta criza sa fie cea mai dura de la Lunga Depresiune din anii 1870, a subliniat luni Banca Mondiala, scrie AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Pandemia de coronavirus a provocat cea mai mare criza economica din ultimii 150 de ani

Pandemia de coronavirus a provocat cea mai extinsa criza economica globala incepand cel putin din 18.

Banca Mondiala: Economia mondiala se confrunta cea mai grava criza din ultimii 150 de ani

Pandemia de coronavirus a declansat cea mai raspandita criza economica din ultimii 150 de ani si risca sa alimenteze o crestere dramatica a nivelului saraciei de pe glob, a avertizat Banca Mondiala, potrivit The Guardian.

BANCA MONDIALA: Covid-19 a provocat cea mai extinsa criza economica la nivel global dupa 1870

Pandemia de coronavirus a provocat cea mai extinsa criza economica globala incepand cel putin din 1870 si risca sa duca la o agravare dramatica a saraciei in lume, a avertizat azi Banca Mondiala.

Cine controleaza cea mai mare banca din Romania, adica rulajul a peste 2 miliarde de euro

Banca Transilvania e cea mai mare banca din Romania si a ajuns la o valoare de piata de peste doua miliarde de euro. Institutia e controlata de mai multi actionari. Banca Transilvania e una.

Banca Mondiala: Pandemia de COVID-19 a cauzat cea mai extinsa criza economica din ultimii 150 de ani

Pandemia de COVID-19 a generat un soc rapid si masiv care a provocat cea mai larga prabusire a economiei globale din 1870 pana in prezent, in ciuda sprijinului guvernamental fara precedent, a declarat lu.

Omenirea se confrunta cu cea mai vasta criza economica din ultimii 150 de ani (Banca Mondiala)

Economia mondiala urmeaza sa se contracte cu 5,2% in acest an din cauza noului coronavirus, un nivel niciodata intalnit dupa al Doilea Razboi Mondial. Dar numarul tarilor care se afla in recesiune face ca aceasta criza sa fie cea mai dura de la Lunga Depresiune din anii 1870, a subliniat luni Banca Mondiala, scrie AFP. Statele Unite au intrat in recesiune in februarie 2020, dupa 128 de luni de crestere.

VIDEO Victoria cea mai mare. Reactia lui Roger Federer dupa ce s-a incoronat la Roland Garros, doborand ultima reduta

Intreaga sa cariera, Roger Federer a facut lucrurile sa para usoare pe terenul de tenis: sa adune victorii, sa trimita mingea elegant cu reverul in timp ce o priveste dragastos ca pe-o iubita, sa inventeze lovituri nepamantene, sa controleze ghiulele trimise de brate de 2-3 ori mai pline de muschi decat ale lui. Pentru Roger, tenisul n-a fost niciodata o grimasa, ci arcuire imbinata cu plutire. Doar la Roland Garros nu i-a fost simplu sa castige.

Suspiciuni de spagi pentru mancarea bolnavilor de COVID-19. Paznicii celui mai mare spital din Moldova sunt investigati

Reprezentantii Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, cea mai mare unitate sanitara din Moldova in care sunt tratati pacienti bolnavi de COVID-19, au declansat o ancheta interna pentru a afla daca paznicii primesc bani de la rudele bolnavilor.

Criza economica actuala, cea mai grava din ultimii 150 de ani: avertismentul Bancii Mondiale

Pandemia de coronavirus va avea efecte pe termen lung nu doar pentru cei care s-au imbolnavit, dar si pentru economiile din fiecare colt al mapamondului. Banca Mondiala a emis un avertisment.

Banca Mondiala avertizeaza: Economia globala se va contracta cu 5,2% anul acesta

Economia globala se va contracta cu 5,2% anul acesta, in contextul crizei pandemiei, a anuntat luni Banca Mondiala, conform cotidianului Le Figaro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )