Libnet.ro
UNICEF

23:01

Banca Transilvania: Antreprenorii pot deschide si alimenta online contul de capital social

Hotnews Hotnews,
 Banca Transilvania: Antreprenorii pot deschide si alimenta online contul de capital social

Banca Transilvania extinde serviciile online pentru antreprenori prin lansarea optiunii deschidere si administrare 100% online a contului cont de capital social. Prin aceasta facilitate, BT vrea sa sustina antreprenorii care doresc sa inceapa un business de tip SRL sau SRL-D pentru ca etapa de inceput sa fie cat mai facila. continuă pe Hotnews

BT lanseaza un serviciu prin care antreprenorii pot deschide si alimenta 100% online contul de capital social

Banca Transilvania BT) a anuntat, marti, ca extinde serviciile online pentru antreprenori prin lansarea optiunii de deschidere si administrare 100% online a contului de capital social.

Banca Transilvania le ofera antreprenorilor posibilitatea de a deschide si alimenta 100% online contul de capital social

Banca Transilvania extinde serviciile online pentru antreprenori prin lansarea optiunii Deschidere si administrare 100% online a contului cont de capital social.

Banca Transilvania ofera o bursa de 15.000 de euro la Executive MBA University of Hull

Banca Transilvania ofera o bursa de 15. 000 de euro si acopera integral taxa ambilor ani de scolarizare la Executive MBA University of Hull, competitia fiind deschisa specialistilor din management indiferent de domeniul in care lucreaza, public sau privat, a anuntat, luni, banca.

Banca Transilvania ofera o bursa de 15.000 de euro la Executive MBA University of Hull

Banca Transilvania ofera o bursa in valoare de 15. 000 de euro si acopera integral taxa ambilor ani de scolarizare la Executive MBA University of Hull. Cine se poate inscrie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )