Libnet.ro
UNICEF

16:00

Banca Transilvania, anuntul important pentru toti cei care au card bancar. Ce se intampla de acum incolo

Playtech Playtech,
Banca Transilvania, anuntul important pentru toti cei care au card bancar. Ce se intampla de acum incolo

Banca Transilvania le reaminteste tuturor romanilor care au cont bancar ca pot folosi una dintre cele mai utile optiuni din aplicatia sa. Asta indiferent de banca, desigur. Cea mai buna idee. continuă pe Playtech

Lege importanta pentru toti cei care stau la bloc. S-a simplificat procedura, incepand de azi

Inchiderea balcoanelor este o practica veche, inca de pe vremea de trista amintire, dar legislatia, cel putin pana acum, era greoaie si plina de birocratie si hartogaraie. Vestea simplificarii acestei proceduri este una bine-venita. Lege importanta pentru toti cei care stau la bloc si simplificata Pana de curand, daca cineva avea intentia de a-si inchide .

Se intampla de azi: anuntul Raiffeisen pentru toti clientii bancii

Raiffeisen Bank are un anunt extrem de important pentru toti clientii. Ar putea pica la fix pentru cei care calatoresc si sunt mereu pe drumuri in aceasta perioada, fie in concediu, fie in.

Toti cei care au card bancar trebuie sa stie asta. Diferenta cruciala pentru contul tau bancar

In Romania, poti avea doua tipuri de card: de credit si de debit. Dar ce inseamna fiecare dintre ele? Si, totodata, e mai bine sa ai unul si nu pe celalalt? Acum, depinde si de nevoile.

Patriarhul Daniel (BOR): ii felicitam pe toti cei care poarta masca si pastreaza distanta. Virusul e foarte viclean

Patriarhul Daniel al Bisericii Ortodoxe Romane i-a indemnat pe credinciosii prezenti luni la Sfanta Liturghie, la Sarbatoarea Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, sa respecte recomandarile medicale si normele.

Toti clientii Banca Transilvania sunt vizati de ultima veste. S-a aflat chiar acum

Anul 2019 a fost unul extrem de bun pentru Banca Transilvania, iar clientii ar trebui sa stie acest lucru. Cifrele spun totul. Banca Transilvania si-a pastrat si anul trecut pozitia de lider.

SIF Oltenia imprumuta 30 milioane lei de la Banca Transilvania, pentru plata dividendelor

SIF Oltenia SIF5) a semnat cu Banca Transilvania TLV) un contract de credit pentru suma de 30 milioane de lei, cu scadenta la data 25 decembrie 2020, banii urmand a fi utilizati pentru plata dividendelor catre actionari, se arata intr-un raport al societatii remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Schimbari majore pentru toti romanii. Guvernul ia in calcul majorarea contributiei la sanatate

Nivelul contributiilor datorate de romani pentru asigurarile de sanatate ar putea fi schimbat! Sistemul de sanatate are nevoie de bani! Iar cei care cotizeaza la el sunt prea putini pentru a sustine cheltuielile de care beneficiaza, in fapt, chiar si cei care nu cotizeaza. , a declarat premierul Ludovic Orban, luni.

Business report: Noi conditii de calatorie in Grecia. Cum suntem testati si cat stam in izolare. O mare firma de asigurari din Romania a intrat in faliment. Ce trebuie sa faca asiguratii. Important pentru soferi. Se schimba radical regulile RCA

O mare firma de asigurari din Romania a intrat in faliment. Ce trebuie sa faca asiguratii * Noi conditii de calatorie in Grecia. Cum suntem testati si cat stam in izolare * Important pentru soferi. Se schimba radical regulile RCA: decontare directa obligatorie, termene de plata stranse * Ludovic Orban: Nu renuntam sub nicio forma la cota unica * Vestea mult asteptata de pensionari. Citu a anuntat majorarea * Oamenii dau camera de hotel pe rulota. Avem multi clienti noi care nu au mai mers cu o autorulota niciodata * Taxa de 90% furnizorilor care nu transfera consumatorilor ieftinirea gazelor la producatori * Pilonul II si-a revenit din criza indusa de pandemie * Agalopol AmCham): Romania risca sa fie pusa de FTSE Russell pe lista de downgrade a pietei de capital in 2021.

Selly desfiinteaza sistemul de educatie romanesc: Cei care conduc invatamantul sunt si prosti si ticalosi

Vloggerul Selly Andrei Selaru) a publicat pe canalul sau un material video in care enumera toate hibele sistemului de invatamant romanesc: Cei care conduc invatamantul sunt fie prosti, fie ticalosi, spune Selly, care a sustinut examenul de bacalaureat anul acesta, obtinand media 9,60.

Banca Transilvania estimeaza un deficit de 8,6% din PIB, la finele lui 2020

Analistii Bancii Transilvania anticipeaza un deficit bugetar de 8,6% din PIB la finalul acestui an pe baza executiei bugetare pe primele cinci luni, peste estimarea de 6,7% a Guvernului, potrivit unui raport de analiza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )