Libnet.ro
UNICEF

23:15

Banca Transilvania, avans de 33,6% al profitului net

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Banca Transilvania, avans de 33,6% al profitului net

Banca Transilvania, a doua banca din Romania din punct de vedere al valorii activelor, a inregistrat un avans de 33,6% al profitului net in primul semestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 662,7 milioane lei 142,2 milioane euro), potrivit unui raport publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Banca Transilvania raporteaza o crestere cu o treime a profitului; veniturile din dobanzi depasesc un miliard de lei

Banca Transilvania, ocupanta locului doi in clasamentul bancilor din Romania, a raportat un profit net semestrial in crestere cu o treime, la 662 milioane lei, in contextul unor venituri nete din dobanzi mai mari cu 14%, de peste un miliard de lei, si.

BancPost. De la nfiintare la preluarea de catre Banca Transilvania. Istoria unor prelungi calcule gresite

BancPost a fost una din figurile emblematice ale peisajului bancar local. A fost infiintata in 1991 prin HG, a avut o ascensiune sustenabila, cum ar spune Guvernatorul, pana cand a decis sa se orienteze spre profit no matter what. Sacrificand increderea si lipsa de educatie financiara a clientilor, dar beneficiind si de o sustinere binemeritata pana intr-un punct, BancPost putea deveni o vedeta bancara regionala. N-a fost sa fie, insa. Preluata de grecii de la EFG Eurobank, banca e acum detinuta de Banca Transilvania, care spera s-o integreze cu succes in businessul propriu. Un drum pe care BancPost s-a lasat incercata de ispita lacomiei si a succesului ieftin, fiind cat pe ce sa fie rapusa de cele doua ispite. Vezi mai jos istoria unor bancheri care nu au inteles intotdeauna menirea unei institutii de credit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )