Libnet.ro
UNICEF

12:15

Banca Transilvania, cel mai bun randament din BET

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Banca Transilvania, cel mai bun randament din BET

Titlurile Bancii Transilvania TLV) au inregistrat, in perioada 8 -15 februarie, o apreciere de 1,44%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, dar si din indicele extins BET-XT, in conditiile in care acestia au avut evolutii negative. continuă pe Ziarul Bursa

Actiunile Credit Agricole (CA) au inregistrat cel mai semnificativ avans din ultimii patru ani

Actiunile Credit Agricole CA) au inregistrat cel mai semnificativ avans din ultimii patru ani, dupa ce al treilea grup bancar francez a anuntat vanzarea unor participatii in bancile regionale detinute, pentru a-si majora capitalul si dividendele, transmit Bloomberg si Reuters.

Al doilea cel mai frumos castel din lume se afla in Romania

Cetatea Fagaras este al doilea cel mai frumos castel din lume, potrivit unui clasament realizat de Hopper, un site dedicat planificarii calatoriilor, si prezentat de publicatia Huffington Post. in clasamentul.

Peste 11.000 de civili ucisi sau raniti in 2015, cel mai sangeros bilant din 2009

Mai mult de 11. 000 de civili au fost ucisi sau raniti in conflictul din Afganistan in 2015, in crestere cu 4% fata de anul precedent, conform raportului anual prezentat duminica de reprezentantul special al Natiunilor Unite, Nicholas Haysom, care a denuntat un bilant inacceptabil, cel mai grav din 2009, potrivit AFP.

China va inaugura anul acesta cel mai mare radiotelescop din lume, ce va cauta semne de viata extraterestra

China va reloca peste 9. 000 de persoane inainte de punerea in functiune, anul acesta, a celui mai mare radiotelescop din lume, care, spera Beijingul, va impulsiona cautarea de viata extraterestra, scrie The Guardian.

Castigatori BAFTA 2016. The Revenant a fost desemnat Cel mai bun film. Lista completa a castigatorilor

Castigatori BAFTA 2016. Gala din 2016 a premiilor BAFTA si-a desemnat castigatorii, printre cei care au primit trofee numarandu-se regizorul Alejandro Gonzalez Inarritu si actorii Leonardo DiCaprio si Brie Larson. Cel mai bun film a fost declarat The Revenant, iar premii importante au primit si Mad Max: Fury Road si The Hateful Eight.

Cel mai ieftin smartphone din lume costa doar patru dolari

Romanii si indienii au un lucru in comun: ochiul permanent indreptat spre portofel. Poate ca nu tot timpul spre al altora, dar aproape tot timpul spre cel propriu. Cand vorbim de smartphone-uri noi, grosimea portofelului conteaza. Ei bine, cum preturile mici sunt extrem de importante la romani si indieni, fabricantii Ringing Bells, au lansat cel [].

Apreciere de 15,13% pentru cotatia Petrolexportimport Bucuresti

Actiunile Petrolexportimport Bucuresti PEI) s-au apreciat cu 15,13%, in perioada 5- 12 februarie, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, in conditiile in care indicii bursieri s-au depreciat puternic.

Pretul petrolului, in cea mai mare crestere din ultimii sapte ani

Cotatiile futures ale petrolului brut au crescut masiv vineri, cu peste 10% la bursele externe, dupa ce, in zilele precedente, atinsesera cel mai redus nivel din ultimul deceniu, pe fondul volatilitatii de pe pe pietele mondiale.

Banca Transilvania, efectele fuziunii cu Volksbank

Banca Transilvania, a treia banca locala dupa activele detinute, a reusit anul trecut sa majoreze stocul creditelor acordate cu peste 40% dupa achizitia Volksbank si poate continua in acest an sa finanteze.

Banca Transilvania, profit record in 2015 dupa achizitia Volksbank. Pe ce segmente a crescut banca

Banca Transilvania raporteaza un profit net de 2,42 miliarde de lei, dupa ce a inregistrat si un castig de pe urma achizitiei Volksbank Romania, in valoare de 1,65 miliarde lei. Banca anunta si o crestere organica de peste 10% in activitatea de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )