Libnet.ro
UNICEF

14:15

Banca Transilvania, cel mai bun randament din BET

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Banca Transilvania, cel mai bun randament din BET

Titlurile Banca Transilvania simbol TLV) ar fi adus investitorilor, in perioada 26 ianuarie - 26 februarie 2014, un profit de 2,53%, raportat la moneda europeana, cel mai mare al unei actiuni din componenta indicelui BET care a scazut cu 1,56%). continuă pe Ziarul Bursa

GfK: increderea consumatorilor germani, la cel mai ridicat nivel din 2007

Increderea consumatorilor germani a crescut pana la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani, cumparatorii din cea mai mare economie europeana devenind mai optimisti in privinta veniturilor lor viitoare.

Pretul cuprului, in cel mai important declin din ultima luna

Pretul cuprului a inregistrat ieri, pe piata americana, cel mai important declin din ultima luna, dupa aparitia informatiei potrivit careia bancile din China au redus creditarea catre sectorul imobiliar local.

increderea investitorilor germani, la cel mai ridicat nivel din 2011

Increderea investitorilor germani se afla la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, ceea ce arata optimismul privind accelerarea redresarii celei mai mari economii europene.

Ponta: Ca procuror, l-as ancheta pe Basescu. Este cel mai corupt om din tara.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta afirma ca, daca ar fi procuror anticoruptie, l-ar ancheta pe presedintele Traian Basescu, deoarece acesta este cel mai corupt om din tara, relateaza Mediafax. Citeste si: UPDATE. Kovesi: 2013, un an dificil pentru DNA. Ponta: Stiu cat de importanta este justitia independenta pentru imaginea Romaniei Intrebat de presa pe cine ar fi anchetat in prezent daca era procuror anticoruptie, Ponta a raspuns: Pe Traian Basescu, bineinteles. Cine este cel mai corupt .

Anuntul facut de premier: TEZAURUL tarii a fost furat. Ce se intampla acum in cel mai fierbinte loc din Europa

In Crimeea va avea loc un referendum asupra suveranitatii acestui teritoriu autonom din Ucraina. Decizia a fost luata de parlamentul local, dupa ce sediul sau a fost ocupat de un misterios grup de indivizi.

Anuntul facut de premier: TEZAURUL tarii a fost furat. Ce se intampla in cel mai fierbinte loc din Europa

In Crimeea va avea loc un referendum asupra suveranitatii acestui teritoriu autonom din Ucraina. Decizia a fost luata de parlamentul local, dupa ce sediul sau a fost ocupat de un misterios grup de indivizi.

Investitorii straini isi reduc detinerile in obligatiuni rusesti

Detinerile investitorilor straini in obligatiuni guvernamentale rusesti denominate in ruble) au scazut, in decembrie, pana la cel mai redus nivel din ultimele zece luni, in conditiile in care moneda Rusiei a incheiat cel mai rau an din 2008, iar tensiunile politice din tara vecina, Ucraina, erau in crestere.

Insula Saona, probabil cel mai frumos loc din Republica Dominicana

Chiar daca saptamana de vacanta in Republica Dominicana e prea scurta ca sa poti vedea toate locurile frumoase de aici, fa-ti timp si exploreaza paradisiaca Insula Saona, un adevarat Rai in Marea Caraibelor. Frumusetea.

FOTO A murit Gavril Tuns, omul - obiectiv turistic, cel mai batran morar din Transilvania

La putin timp dupa ce a facut obiectul unui articol in cadrul campaniei Adevarul - 125 de locuri pentru care iubim Romania. Jurnal de vacanta, badea Gavril Tuns, cel mai batran morar din Transilvania, si-a parasit moara de cereale pe apa din satul salajean Tusa si s-a dus in calatoria fara de intoarcere.

Cel mai rapid smartphone este un prototip Galaxy Note 3

De dragul experimentului, cei de la Samsung au colaborat cu Qualcomm pentru a realiza un prototip Galaxy Note 3 pe steroizi. Chiar daca nu este vorba exact de telefonul din imaginea de mai sus, exact la fel a aratat cel mai rapid smartphone din lume zilele trecute. Pentru demonstrarea vitezei maxime teoretice specifica standardului LTE Categoria 6 a fost modificat un Galaxy Note 3. intamplarea face ca, desi acel model e unicat, cu siguranta a starnit invidia amatorilor de superlative [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )