Libnet.ro
UNICEF

22:30

Banca Transilvania a investit 10 mil. euro intr-o cladire de birouri si un centru de date in Cluj

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Banca Transilvania a investit 10 mil. euro intr-o cladire de birouri si un centru de date in Cluj

Banca Transilvania BT) a investit zece milioane de euro pentru constructia unei cladiri de birouri si a unui centru de date in parcul industrial Tetarom I din Cluj, unde vor lucra 350 de de angajati. continuă pe Wall-Street Ro

MOL investeste 10 mil. euro intr-un depozit de carburanti la Giurgiu

Distribuitorul de carburanti MOL Romania, parte a grupului ungar de petrol si gaze MOL, a finalizat prima etapa a unei investitii de 10 milioane euro pentru construirea Giurgiu a celui de-al doilea depozit de carburanti in Romania, si se asteapta.

MOL Romania investeste 10 milioane de euro intr-un depozit de produse petroliere, la Giurgiu

Compania MOL Romania a finalizat prima faza de constructie a terminalului de produse petroliere de la Giurgiu, se arata intr-un comunicat al companiei petroliere. Potrivit acestuia, proiectul presupune construirea unui depozit nou, cu o capacitate utila de 7. 000 de metri cubi, in urma unei investitii totale de aproximativ 10 milioane de euro.

Banca Transilvania are un nou sediu de birouri si Data Center in Cluj-Napoca

Banca Transilvania BT) se extinde in Cluj-Napoca, prin finalizarea unui ansamblu care cuprinde o cladire de birouri Clasa A+ si un corp in care functioneaza centrul de date BT Data Center), se precizeaza intr-un comunicat de presa.

REFERATUL procurorilor: Alexandrescu l-a santajat pe administratorul RCSRDS cu o presupusa mita de 3,5 mil. euro

Sorin Alexandrescu l-a santajat pe administratorului RCSRDS sa semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV, spunandu-i ca altfel va fi facuta o ancheta jurnalistica in care se va arata ca a dat mita 3,5 mil. euro.

Cegedim: Vanzarile de medicamente s-au apropiat de 700 mil. euro in T1 2013

Piata farmaceutica a atins valoarea de 3,05 mld. lei la pret de distributie in primul trimestru T1) din 2013. Cresterea de la an la an a fost mai mica de 5%, potrivit unei analize a companiei de cercetare de piata Cegedim Romania. in euro, vanzarile de medicamente estimate la 696 mil. euro) s-au situat la un nivel similar celui din T1 2012.

MedLife va pompa 3,5 mil. euro in extinderea retelei

Operatorul de servicii medicale private MedLife estimeaza pentru acest an o crestere a cifrei de afaceri pana la 75 milioane euro, de la 59 milioane euro anul trecut, si are in plan investitii de 3,5 milioane euro in extinderea retelei de hiperclinici.

White Case a acordat consultanta juridica pentru deal-ul de 57 mil. euro cu actiuni Petrom

Firma globala de avocatura White Case LLP a acordat consultanta juridica Fondului Proprietatea pentru vanzarea pachetului de 1,1% din actiunile Petrom pentru suma de 57 milioane euro.

Safety Broker estimeaza ca va intermedia prime de 45 mil. euro in 2013

Safety Broker estimeaza ca va intermedia in acest an prime de 45 milioane euro, in crestere cu peste 20% fata de anul trecut, in primele trei luni indicatorul ajungand la 11,5 milioane euro, a anuntat compania de brokeraj in asigurari.

FOTOGALERIE Unda verde pentru realizarea pasajului pietonal de la Piata Romana: 15 mil euro, termen de executie - un an si jumatate

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a dat unda verde pasajului pietonal de la Piata Romana. Realizarea acestuia va costa 65 de milioane de lei circa 15 milioane euro) si va dura un si jumatate, potrivit indicatorilor tehnico-economici aprobati tot de Consiliul General in 2006.

Primaria Bucuresti va plati 60 mil euro pentru finalizarea statiei de epurare Glina si a canalului colector de sub Dambovita

Primaria Capitalei va plati 60 de milioane de euro pentru finalizarea statiei de epurare de la Glina si a canalului colector de sub Dambovita, potrivit unei hotarari adoptate vineri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )