Libnet.ro
UNICEF

11:30

Banca Transilvania va lansa oferta de achizitie a participatiilor minoritare la Bancpost

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Banca Transilvania va lansa oferta de achizitie a participatiilor minoritare la Bancpost

Banca Transilvania BT) va lansa oferta de achizitie a participatiilor detinute de actionarii minoritari la Bancpost, conform unui anunt al institutiei de credit din Cluj. Aceasta a comunicat, vineri, BVB: Oferta de preluare vizeaza achizitionarea a 25. 694 actiuni din capitalul social Bancpost SA, ceea ce constituie 0,85325% din numarul total de actiuni cu drept de vot. Pretul oferit pentru o actiune este de 0,2848 lei pretul platit de BT catre Eurobank Group), iar oferta de preluare este valabila in perioada cuprinsa intre 25/04/2018 si 29/06/2018, pentru orice actionar Bancpost interesat. Banca Transilvania va informa investorii privind rezultatele ofertei de achizitionare imediat dupa finalizarea procedurii. continuă pe Ziarul Bursa

Banca Transilvania le face oferta de cumparare minoritarilor de la Bancpost

Banca Transilvania TLV) va initia o oferta de achizitionare a participatiilor minoritare pe care nu le detine la Bancpost, oferindu-le actionarilor acelasi pret pe care l-a platit catre Eurobank Group luna aceasta.

Banca Transilvania vrea sa cumpere restul de 0,85% din Bancpost

Banca Transilvania TLV) a anuntat ieri ca va initia o oferta de achizitionare a participatiilor minoritare din Bancpost, oferta de preluare vizand achizitionarea a 25. 694 actiuni din capitalul social Bancpost, adica 0,85% din numarul total de actiuni cu drept de vot, se arata intr-un comunicat al institutiei, publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Banca Transilvania vrea sa cumpere integral Bancpost

Banca Transilvania va initia o oferta de achizitionare a participatiilor minoritare din Bancpost, respectiv 0,85% din numarul total de actiuni cu drept de vot.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1914 seconds )