Libnet.ro
UNICEF

00:06

Bancile centrale au facut in 2018 cele mai mari achizitii de aur din ultimele decenii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bancile centrale au facut in 2018 cele mai mari achizitii de aur din ultimele decenii

Cele mai mari achizitii de aur efectuate de bancile centrale dupa anul 1967 au contribuit la un avans de 4% al cererii mondiale de metal galben in cursul anului trecut. continuă pe Ziarul Bursa

RAPORT Obezitatea, malnutritia si schimbarile climatice - cele mai mari amenintari globale

Obezitatea, malnutritia si schimbarile climatice sunt cele mai mari amenintari care trebuie combatute la nivel global, arata un raport publicat in revista medicala britanica The Lancet.

Cele mai mari mituri despre diete, combatute de nutritionisti: Nu toate sursele de zaharuri sunt daunatoare organismului

Carbohidratii nu sunt cei mai mari dusmani ai dietei si nu toate sursele de zaharuri sunt daunatoare organismului. Nutritionisti din toata lumea atrag atentia cu privire la miturile pe care le-au auzit de-a lungul timpului de la pacienti, incercand sa le combata.

Anul 2018 se incheie cu un deficit bugetar de 2,88% din PIB! Cele mai mari cheltuieli, cu salariile si pensiile!

Anul 2018 se incheie cu un deficit bugetar oficial de 2,88% din PIB, chiar mai redus decat cel anuntat inca de la finalul lunii decembrie de consilierul premierului, Darius Valcov, respectiv 2,92% din PIB. Asta inseamna ca, in luna decembrie, luna.

Cele mai mari si cele mai mici salarii minime din Europa. Statul in care salariul este de 2.071 de euro

Bulgaria avea, la 1 ianuarie 2019, cel mai mic salariu minim brut din UE, in valoare de 286 de euro, urmata de Letonia 430 de euro), Romania 446 euro), Ungaria 464 euro), Croatia 506 euro), Cehia 519 euro),.

CJ Ilfov: Avem in pregatire proiecte de 173 de milioane de euro. Care sunt cele mai mari proiecte

Consiliul Judetean Ilfov a anuntat ca are in pregatire opt proiecte cu o valoare totala de 173 de euro. De asemenea, reprezentantii institutiei mentioneaza faptul ca ramane o prioritatea atragerea de fonduri europene si in urmatorul an.

Utile: Cum sa nu raspndesti virusuri prin stranut; Cele mai mari mituri despre diete, combatute de nutritionisti; Ceaiul care amelioreaza simptomele gripei

O femeie a pierdut 65 de kilograme combinand doua diete celebre Candace Brisco a iubit intotdeauna mancarea, insa nu a fost o problema pentru ea deoarece era foarte activa din punct de vedere sportiv. Leacul pentru cancer ar putea fi disponibil in 2020. Un tratament incredibil ar putea pune capat maladiei infioratoare, care face anual milioane de victime.

Se poate si la case mai mari: Cum s-au aflat transferurile planuite de Juventus dupa o gafa de incepator a directorului financiar...

Una dintre cele mai importante echipe de pe batranul continent a starnit rasul fotbalului international, dupa ce a comis gafa anului, aratandu-ne ca neatentia si incompetenta sunt prietene bune s.

Liviu Dragnea: PIB-ul si veniturile ar fi fost mai mari daca toate institutiile statului ar fi urmarit INTERESUL Romaniei, nu DESTABILIZAREA coalitiei

Produsul Intern Brut PIB) si veniturile bugetare ar fi fost cu cel putin 10% mai mari daca toate institutiile statului ar fi urmarit interesul Romaniei, si nu destabilizarea actualei coalitii, a.

Harta gripei in Romania! Care sunt cele mai afectate zone din tara

Harta gripei in Romania! Care sunt cele mai afectate zone din tara. Citeste mai mult pespynews. ro .

Romania are unul dintre cele mai mici salarii minime din UE, in ciuda majorarilor repetate

Romania, Letonia si Bulgaria au cele mai mici salarii minime pe economie din Uniunea Europeana, in ciuda majorarilor repetate din ultimii ani, arata Eurostat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )