Libnet.ro
UNICEF

07:45

Bancile vor amana plata ratelor pentru toti clientii afectati de criza Covid-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bancile vor amana plata ratelor pentru toti clientii afectati de criza Covid-19

Bancile vor amana plata ratelor pentru toti clientii afectati de criza provocata de raspandirea COVID-19, in cazul populatiei fiind suficienta pentru aprobarea facilitatii o declaratie pe proprie raspundere ca au fost afectate veniturile fata de situatia anterioara declansarii situatiei de urgenta, a transmis, astazi, Ministerul Finantelor Publice. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Finantelor: Bancile vor amana plata ratelor pentru toti clientii afectati de criza COVID-19

Bancile vor amana plata ratelor pentru toti clientii afectati de criza provocata de raspandirea COVID-19, in cazul populatiei fiind suficienta pentru aprobarea facilitatii o declaratie pe proprie raspundere ca au fost afectate veniturile fata de situatia anterioara declansarii situatiei de urgenta.

Proiectul privind amanarea ratelor la banci si IFN-uri. Cele 14 lucruri pe care trebuie sa le retii

Bancile vor amana plata ratelor pentru toti clientii afectati de criza provocata de raspandirea COVID-19, in cazul populatiei fiind suficienta pentru aprobarea facilitatii o declaratie pe proprie raspundere ca au fost afectate veniturile fata de situatia anterioara declansarii situatiei de urgenta, anunta Ministerul Finantelor intr-un comunicat. Guvernul a aprobat in sedinta de joi normele de aplicare a prevederilor Ordonantei privind acordarea unor facilitati pentru creditele date de banci si IFN-uri, desi textul nu aparuse in Monitorul Oficial pana sambata la ora 20. Vezi aici proiectul Ordonantei textul nu a aparut in Monitorul oficial, fiind publicat doar de MFP).

Cristian Onetiu, de la Imperiul leilor: cum sa iti salvezi afacerea. Sapte sfaturi pentru toti cei afectati de criza

In aceasta perioada multe din afacerile companiilor, fie companii mari sau mici, au avut si vor avea de suferit si nimic nu poate opri acest declin din pacate. Statul incearca sa ia masuri care sa ajute IMM-urile si mici intreprinzatori dar nu este suficient. Cristian Onetiu, de la Imperiul leilor: cum sa iti salvezi afacerea .

Veste proasta pentru toti romanii cu acest tip de pensie. Ce s-a anuntat acum

Criza provocata de pandemia de coronavirus are efecte dramatice asupra pietelor financiare si, in acelasi timp, loveste in plin si pensiile celor peste sapte milioane de romani din Pilonul II. Activele fondurilor de pensii private au inregistrat o scadere de 6,7% in primele trei luni ale anului 2020. Veste proasta pentru romanii cu acest tip .

Pedepse aspre pentru toti medicii care demisioneaza in aceasta perioada! Care este solutia propusa de Guvernul Orban

Romania, ca si alte tari, se confrunta cu o problema extrem de grava, datorata numarului din ce in ce mai mare de persoane testate pozitiv cu COVID-19. Situatia este cu atat mai alarmanta, cu cat cadrele medicale se imbolnavesc in numar mare, creand o panica generala asupra intregului sistem medical. Din cauza faptului ca mai .

Federatia Solidaritatea Sanitara cere introducerea purtarii mastii chirurgicale si a manusilor pentru toti salariatii din spitalele publice

Federatia Solidaritatea Sanitara solicita Ministerului Sanatatii introducerea purtarii mastii chirurgicale si a manusilor ca masura minima de precautie impotriva COVID-19 pentru toti salariatii din spitalele publice.

Poti amana plata utilitatilor? Parlamentarii au dat votul pe legea amanarii facturilor

Dupa amanarea ratelor a fost votata si legea pentru amanarea facturilor la utilitati. Decizia finala e acum la presedintele Klaus Iohannis. Legea care a fost votata de Parlament pe 3.

Dialog incredibil in Parlament. Ce trebuie sa...? Sa va exercitati votul. Pentru? Nu stiu altceva...

In timp ce Camera Deputatilor dezbate o serie de initiative importante prin care s-ar amana plata ratelor, utilitatilor, chiriilor si plafonarea preturilor, deputatii sunati sa isi exprime votul nu stiu despre ce este vorba.

AFECTATI DE CRIZA CORONAVIRUS 13.000 de solicitari de amanare la plata ratelor, depuse la BCR

Vlad Hutuleac spune ca banca nu se asteapta la o crestere foarte mare a numarului de solicitari de amanare * Plata dobanzilor cumulate pe perioada amanarii se face esalonat, pe durata ramasa a creditului Circa 13. 000 de debitori persoane fizice au trimis Bancii Comerciale Romane BCR) solicitari de amanare a platii ratelor, a precizat, ieri, intr-o video-conferinta de presa, Vlad Hutuleac, seful departamentului credite persoane fizice din cadrul institutiei de credit.

Cehia vrea sa amane plata ratelor la credite cu pana la sase luni

Guvernul ceh a aprobat o schema privind o amanare de pana la sase luni a platii ratelor la creditele ipotecare, de consum si ale companiilor, pentru a sprijini tara in timpul crizei provocate de pandemia de coronavirus COVID-19), transmit DPA si Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )