Libnet.ro
UNICEF

22:45

Banciu, despre afirmatia Gabrielei Firea: Purtatorul de cuvant duce mai departe ideile partidului, dar e posibil ca tata sa fi pus si de la ea (VIDEO)

B1 B1,
Banciu, despre afirmatia Gabrielei Firea: Purtatorul de cuvant duce mai departe ideile partidului, dar e posibil ca tata sa fi pus si de la ea (VIDEO)

RaduBanciu a afirmat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, referitor la afirmatia Gabrielei Firea care a spus ca Iohannis nu ar fi un bun presedinte pentru ca nu are cop. continuă pe B1

Ion Iliescu, despre iesirea lui Firea: O STANGACIE. Eu am fost un presedinte care nu a avut copii

Fostul sef de stat Ion Iliescu a declarat, luni, ca iesirea Gabrielei Firea, care a afirmat ca un presedinte care nu are copii nu este bun, este o stangacie, el amintind ca a fost un presedinte care nu a.

Ion Iliescu: Iesirea Gabrielei Firea, o stangacie. Eu am fost un presedinte care nu a avut copii

Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, luni, ca iesirea Gabrielei Firea, care a afirmat ca un presedinte care nu are copii nu este bun, este o stangacie, el amintind ca a fost un presedinte care nu a avut copii: Eu sunt unul din astia presedinte care nu a avut copii, n. red. E nepotrivita iesirea Gabrielei Firea. Eu am toata simpatia pentru Gabriela Firea, dar nu am inteles iesirea asta a ei, a fost o stangacie, a spus Iliescu. El a aratat ca viata a facut astfel incat sa nu aiba copii, desi a avut o relatie bazata pe afetiune totala cu sotia sa, Nina Iliescu.

Ion Iliescu: Iesirea Gabrielei Firea, o stangacie, eu am fost un presedinte care nu a avut copii

Fostul sef de stat Ion Iliescu a declarat in cursul zilei de azi ca iesirea Gabrielei Firea, care a afirmat ca un presedinte care nu are copii nu este bun, este o stangacie, el amintind ca a fost un presedinte care nu a avut copii.

CNCD judeca saptamana viitoare plangerea PNL impotriva Gabrielei Firea

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii va dezbate saptamana viitoare cazul in care senatorul Gabriela Firea a fost reclamata de vicepresedintele PNL Iasi in legatura cu declaratiile pe care le-a.

Presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii: O decizie privind declaratiile Gabrielei Firea va fi luata cel tarziu saptamana viitoare

Presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), Asztalos Csaba, a anuntat luni ca o decizie in ceea de priveste sesizarile depuse in cazul declaratiilor social-democratei Gabriela Firea ar putea fi luata cel tarziu saptamana viitoare.

Consiliul pentru combaterea discriminarii va judeca luni cazul Gabrielei Firea

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) va analiza luni sesizarea depusa de vicepresedintele PNL Iasi, Alexandru Muraru, cu privire la declaratiile senatoarei PSD, Gabriela Firea, care i-a reprosat prezidentiabilului ACL, Klaus Iohannis, ca nu are copii.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )