Libnet.ro
UNICEF

12:15

O bancnota emisa de Regele Ferdinand, cea mai mica din lume, expusa la Sighisoara

România Liberă România Liberă,
O bancnota emisa de Regele Ferdinand, cea mai mica din lume, expusa la Sighisoara

Bancnota de 10 bani, emisa in 1917, de Regele Ferdinand I, care a intrat in Cartea Recordurilor ca a. continuă pe România Liberă

Bancnota emisa de Regele Ferdinand I, cu cea mai mica dimensiune din lume, expusa la Sighisoara

Bancnota de 10 bani, emisa in 1917, de Regele Ferdinand I, care a intrat in Cartea Recordurilor ca a.

Obiective turistice unicat. Unde se afla cea mai mare biserica subterana si cea mai inalta sosea din Romania

Judetul Valcea este considerat un tinut binecuvantat. Peisaje unice, biserici din patrimoniul Unesco, cea mai inalta sosea din tara, salina cu cea mai mare biserica subterana, al doilea Athos, toate aceastea sunt doar o mica parte din comorile ascunse ale Valcii.

Oscar 2018: Casey Affleck s-a retras din lista prezentatorilor. El urma sa inmaneze trofeul pentru cea mai buna actrita

Actorul Casey Affleck s-a retras din lista prezentatorilor galei Oscar 2018, unde urma sa inmaneze trofeul categoriei cea mai buna actrita in rol principal, scrie Variety.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. 1.299 de lei pentru cea mai buna rezolutie

EMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. In aceasta perioada emag. ro are reduceri la numeroase televizoare cu rezolutie 4K Ultra HD, cea mai buna existenta pe piata.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, inregistrata la Botosani: Minus 19,2 grade Celsius

Populatia municipiului Botosani a resimtit, miercuri dimineata, cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna. Potrivit datelor oficiale comunicate de Administratia Nationala de Meteorologie, temperatura exterioara a scazut, miercuri, la ora 8. 00, la -19,2 grade Celsius, scrie Agerpres.

Se deschide Maternitatea dupa renovari de 5 milioane de euro. Autoritatile spun ca este cea mai moderna din Romania

Corpul renovat al Maternitatii va fi deschis saptamana viitoare. A fost complet renovat cu 5 milioane de euro, are sali de operatie complet utilate si saloane ca in Occident.

VIDEO Cum a decurs un test al rachetei SpaceX Falcon Heavy, cea mai puternica din lume

Planul lui Elon Musk de a duce oameni pe Marte continua cu pasi mici dar siguri. Racheta care ar urma sa duca pe orbita incarcatura care va ajunge pe Planeta Rosie a fost testata pentru ultima data la sol, ea urmand sa execute primul zbor in aproximativ o saptamana.

Pretul apartamentelor a crescut cu 14,24% in Cluj-Napoca. Cea mai mare majorare procentuala s-a inregistrat intr-un cartier aflat la perfieria orasului

2017 a reprezentat un boom al cresterilor preturilor de pe piata imobiliara, iar Cluj-Napoca a fost orasul in care s-a resimtit cel mai bine aceasta explozie. Astfel ca, in 2017, pretul de vanzare al apartamentelor a crescut in 8 cartiere din oras in medie cu 14,24% fata de anul precedent, arata un studiu al unei agentii imobiliare din oras.

S-a stins din viata intr-un mod inexplicabil, inainte de a-si indeplini cea mai mare dorinta. Apropiatii tinerei de 19 ani sunt in soc

O tanara de 19 ani din Vaslui, Iuliana Valeria Popa, a murit pe neasteptate, fara ca familia sa stie ca suferea de vreo afectiune. Iuliana a cazut din picioare si a intrat in coma, fiind.

DECIZIE de ultima ora! Cea mai CONTROVERSATA TAXA dispare odata cu GUVERNUL TUDOSE! Este vorba despre ...

Presedintele Calin Popescu Tariceanu a afirmat, vineri, ca taxa de solidaritate a fost eliminata din programul de guvernare, insa a spus ca nu se renunta la impozitul pe venitul global, care nu este.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2853 seconds )