Libnet.ro
UNICEF

19:00

Bancul lui Mihai Tudose pentru telespectatorii de la Sinteza zilei

Antena3 Antena3,
Bancul lui Mihai Tudose pentru telespectatorii de la Sinteza zilei

Premierul Mihai Tudose a fost provocat de Mihai Gadea,ininterviul acordat in exclusivitatepentru emisiunea Sinteza zilei, sa spuna cel mai amuzant banc pe care l-a auzit in. continuă pe Antena3

Mihai Tudose, dezvaluiri in premiera despre familia si locul in care a copilarit: Complicat e un cuvant dulce

Premierul Mihai Tudose a vorbit, intr-un interviu acordat in exclusivitate lui Mihai Gadea, pentru emisiunea Sinteza zilei, despre propria familie si despre locurile in care a.

Mihai Tudose, mesaj pentru bancile care au raportat pierderi: Perioada romantica a trecut. Nu mai merge. La un moment dat o sa public niste date, chiar daca o patesc

Mihai Gadea a difuzat, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, un interviu acordat in exclusivitate de premierul Mihai Tudose, pe temele importante pentru Romania. La interviu au participat si.

Surse: Cearta in PSD intre Olguta Vasilescu, Mihai Tudose si Liviu Dragnea. De la ce a pornit scandalul

Liviu Dragnea si Mihai Tudose s-au contrat dur cu Lia Olguta Vasilescu din cauza pensiilor speciale si a plafonarii indemnizatiilor pentru cresterea copilului, au declarat surse din PSD pentru Adevarul. Liviu Dragnea si Mihai Tudose au, la randul lor, o relatie tensionata, generata de insistentele Gabrielei Firea de a primi ELCEN.

In loc de pamflet: Mihai Tudose, perioada romantismului si luptele de la Marasesti

Premierul Mihai Tudose a fost prezent miercuri seara, pe sticla, la Romania Tv si la Antena 3, folosind aceeasi sintagma cand a fost vorba de firmele care ar indrazni sa mareasca pretul produselor sau serviciilor fiindca guvernul scumpeste carburantii, dar si pentru bancile care isi externalizeaza profitul: 'perioada romantismului a trecut'. Noi credem ca premierul nu s-a lansat intr-o dezbatere literara ci a ridicat amenintator degetul spunand ca s-a terminat cu furtul in Romania :).

Mihai Tudose: Cumulul pensie-salariu ar putea fi stopat cel mai usor printr-o lege, cu exceptii pentru profesori si medici

Premierul Mihai Tudose a afirmat, miercuri, la Romania TV, ca problema cumulului salariului cu pensia in sectorul public ar putea fi reglementata printr-o lege care sa prevada si exceptii de la stabilirea interdictiei cumulului, precum unele cadre didactice sau medici.

Mihai Tudose: Plata TVA defalcata va fi mai intai optionala, dar de la 1 ianuarie va fi obligatorie

Premierul Mihai Tudose a anuntat, miercuri, ca plata defalcata a TVA va fi optionala o perioada, dar de la 1 ianuarie 2018 va fi obligatorie.

Rasturnare de situatie privind majorarea accizelor la carburanti! Premierul Mihai Tudose a facut anuntul

Romanii s-au ingrijorat degeaba. Premierul Mihai Tudose a dat asigurari, miercuri seara, ca majorarea accizelor la carburanti nu va genera cresterea pretului benzinei si motorinei, el afirmand.

Mihai Tudose, despre majorarea accizelor la carburanti: Nu cred ca preturile vor creste

Premierul Mihai Tudose a dat asigurari, miercuri seara, ca majorarea accizelor la carburanti nu va genera cresterea pretului benzinei si motorinei, el afirmand ca, in caz contrar, statul ar putea.

Ministrii care si-au masluit viata, Razvan Cuc si Liviu Pop, si-au modificat CV-urile, dupa dezvaluirile Romaniei Libere. Mihai Tudose se prezinta acum intr-o fraza, iar Carmen Dan nu explica de ce a terminat facultatea in 10 ani

Razvan Cuc si Liviu Pop si-au modificat biografiile dupa dezvaluirile Romaniei libere. Mihai Tudose se prezinta intr-o singura fraza, iar Carmen Dan nu explica de ce a terminat facultatea intr-un deceniu. Victor Ponta si-a epurat, retroactiv, patru CV-uri oficiale.

Premierul Mihai Tudose cere Parlamentului o ancheta la ANRE

Prim-ministrul Mihai Tudose a anuntat, in debutul sedintei de guvern de miercuri, ca va cere Parlamentului o ancheta laAutoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE),.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )