Libnet.ro
UNICEF

11:15

Bancul zilei: Care este diferenta dintre mita si dar?

Hotnews Hotnews,
 Bancul zilei: Care este diferenta dintre mita si dar?

Care este diferenta dintre mita si dar?Un dar este atunci cand cel care primeste spune: Multumesc!, iar cel care daspune: Sa nu mai vorbim despre asta!. continuă pe Hotnews

Care este povestea uneia dintre cele mai mici republici din lume

Ce a inceput ca o gluma de intai aprilie s-a transformat in una dintre cele mai mici republici din lume Rezidentii republicii Uzupis, situata in interiorul capitalei Lituaniei Vilnius, spun ca daca te uiti in ochii Sirenei Uzupis atunci cand treci podul si intri in republica nu vei mai vrea sa pleci niciodata, scrieBBC.

Constanta: O masina de politie a fost izbita in plin de un alt autovehicul. Care este starea ranitilor

Un politist si un jandarm din judetul Constanta, aflati in misiune, au fost loviti de un autoturism sambata seara, dupa ce acesta a intrat in plin in masina de politie. Niciunul dintre cei doi nu a fost.

Aceasta fetita are 25 de prenume puse dupa legende ale boxului. Care este povestea copilei

O fata de 10 ani are 25 de prenume puse dupa legende ale boxului american, multi dintre sportivi bucurandu-se de faima inainte ca ea sa se fi nascut. Copila se numeste Willow Sullivan Corbett Fitzsimmons.

O familie a fost atacata de un cangur si toti au ajuns la spital. Care este starea ranitilor

Cangurul i-a atacat pe toti membri familiei din Australia, insa cel mai grav ranita a fost femeia care ingrijea animalul, care are plamanul perforat. Sotul si fiul ei au fost raniti usor, incercand sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )