Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bancul zilei: Un produs superior nu e neaparat si mai bun pentru tine

Hotnews Hotnews,
 Bancul zilei: Un produs superior nu e neaparat si mai bun pentru tine

Intra un tip intr-un sex-shop pentru a-si procura o femeie gonflabila. Vanzatorul intreaba: Va dau una simpla sau cu intelect? Cu intelect. A doua zi se intoarce omul la magazin: Schimbati-o va rog. continuă pe Hotnews

Bancul zilei: Pedeapsa divina

Intr-o duminica de vara se trezeste preotul. Se uita pe geam. Vreme insorita, ideala pentru o partida de golf. isi cheama ajutorul si ii spune sa mearga la biserica, sa spuna ca e bolnav. Pleaca ajutorul iar preotul, repede, se imbraca si iese pe teren. Fiind Duminica, lumea la Biserica, pe teren era liniste si pace.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 31 IANUARIE Salt de 7,9% pentru Zentiva, pe fondul unor volume modeste

Actiunile Zentiva Bucuresti SCD) au urcat cu 7,9%, in ultima saptamana a lunii ianuarie, evolutie ce plaseaza titlurile fostei companii Sicomed pe pozitia secunda in topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in intervalul 23 - 31 ianuarie.

Gala premiilor Goya 2019 Thrillerul politic El Reino, cele mai multe trofee. Campeones, desemnat cel mai bun film

Thrillerul politic El Reino, de Rodrigo Sorogoyen, a primit cele mai multe trofee la gala premiilor Goya, care a avut loc sambata seara la Sevilia, unde lungmetrajul Campeones al lui Javier Fesser a fost desemnat cel mai bun film. Ceremonia a fost marcata de momente speciale, de discursuri politice, dar si legate de incluziune si egalitatea de gen.

Utile: Dezinfecteaza-ti corect locuinta ca sa nu faci gripa; Somnul este cel mai bun analgezic. Ce se ntmpla n creier cnd nu ne odihnim suficient; Hepatita B: ce este si cum o poti trata

Cancerul tacut, cu o rata de supravietuire mica. Care sunt simptomele ingrijoratoare. Cancerul ovarian este o boala grava, dar care ramane de cele mai multe ori ascunsa. Sinuzita nu se trateaza dupa ureche. Uneori, sinuzita apare dupa o raceala obisnuita, intrucat virusul care a cauzat-o migreaza catre sinusuri, insa boala poate.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 28 IANUARIE - 4 FEBRUARIE BRD - printre performerii bursei noastre

Marcand un avans de 7,37%, in intervalul 28 ianuarie - 4 februarie, in raport cu moneda euro, actiunile BRD - Groupe Societe Generale BRD) reprezinta titlurile cu cea mai buna performanta din cadrul indicilor BET si BET-XT, in perioada mentionata.

Kelemen Hunor, reactie la atacul lui Orban: Crede ca, daca ne injura, ne ameninta si ne jigneste, va avea un rezultat mai bun

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, l-a criticat pe Ludovic Orban, dupa ce liderul PNL a lansat mai multe atacuri la adresa formatiunii maghiare.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 05 FEBRUARIE 2019 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 05 FEBRUARIE 2019 pentru Zodia Balanta -Ai nevoie de un stimulent de la cineva, pentru ca nu-l gasesti in tine insuti. Ai noroc: se iveste de undeva o persoana cu un.

Subiectele zilei: Toader, despre selectarea lui Kovesi pentru procuror-sef european: i voi informa pe ministrii de justitie din UE despre abuzurile fostei sefe DNA; Viorica Dancila, subiect de studiu sociologic: un model de femeie servila

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat la selectarea pe primul loc a Codrutei Kovesi pentru pozitia de procuror-sef european, el spunand ca ii va informa pe ministrii de justitie din UE despre abuzurile comise de fosta sefa DNA. Viorica Dancila, subiect de studiu sociologic: un model de femeie servila, lipsita de competente lingvistice, care nu a facut nimic pentru a schimba imaginea femeii in Romania. Asta arata un studiu sociologic publicat recent in Revista Romana de Sociologie.

Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt absolut socati si ies in strada: Pica Guvernul?

Mai multi pensionari din Spania au iesit in strada pentru a cere pensii mai mari. Manifestatiile au avut loc in mai multe orase, relateaza Agentia France-Presse. Modelul preluat de spanioli este cel din Fran.

Business report: Bugetul pe 2019 din nou cu accent pe salariile bugetarilor si asistenta sociala/ Vom plati si mai mult pentru energia electrica?

Ministerul Transporturilor va primi anul acesta 11,66 miliarde de euro, cu aproape 55% mai mult decat anul trecut, pentru proiectele din infrastructura rutiera. Podul de la Braila primeste cei mai multi bani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )