Libnet.ro
UNICEF

18:45

Bancul zilei: Sfaturi pentru a intelege mai bine femeile la volan

Hotnews Hotnews,
 Bancul zilei: Sfaturi pentru a intelege mai bine femeile la volan

Daca esti pe autostrada si femeia care conduce masina din fata ta porneste stergatoarele desi nu ploua, inseamna un singur lucru. continuă pe Hotnews

20 de sfaturi pentru a mentine vie flacara iubirii dintre voi, chiar si peste ani!

Exista o multime de parti frumoase ale unei relatii de lunga durata, dar sunt si altele, mai putin placute. Nu putine sunt cazurile in care rutina reuseste sa stinga flacara iubirii, iar atunci intervin certurile si despartirile. Ce este de facut atunci pentru a nu pierde o relatie ce a fost candva frumoasa? Ei bine, iata ce sugereaza expertii! .

Cele mai bine imbracate vedete la Premiile Grammy 2015!

Dintre toate vedetele care au pasit anul acesta pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2015, Beyonce, Rihanna, Nicki Minaj si Katy Perry au fost printre cele care s-au remarcat prin tinutele lor spectaculoase.

FOTO. Opt sfaturi pentru ingrijirea unghiilor sensibile

Toate femeile care au avut gel pe unghii stiu ca dupa eliminarea lui unghiile sunt sensibile si subtiri. Acestea se refac singure dupa patru luni, dar exista unele metode pentru a le hidrata si pentru a le ajuta sa isi revina mai repede. Publicatia WikiHow propune urmatorii pasi.

Bancul zilei: Cum sa-ti faci sotul sa nu mai bea niciodata

Doua prietene se intalnesc intamplator pe strada, dupa multi ani. Se imbratiseaza bucuroase si incep sa se descoasa despre barbatii lor cunoscuti in anturaj ca mari adepti ai lui Bachus: - Auzi draga, mai bea al tau asa mult? - Nuuu,. l-am dezvatat. - Cum ai reusit, da-mi si mie.

Bancul zilei: Klaus Iohannis in campanie petru al doilea mandat

Klaus Iohannis in campanie pentru al doilea mandat. Un om din multime i se adreseaza.

Bancul zilei: Klaus Iohannis in campanie pentru al doilea mandat

Klaus Iohannis in campanie pentru al doilea mandat. Un om din multime i se adreseaza.

Cum sa gestionezi furia la copii: 6 sfaturi pentru parinti

Furia este un sentiment pe care fiecare dintre noi il traieste, inca de la cele mai mici varste. In copilarie, sentimente precum furie, tristete, teama sunt foarte greu de gestionat, cu atat mai mult cu cat acest gen de.

Isarescu, catre banci: Decat sa obtineti niste garantii mici sau nimic, mai bine negociati corect

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu le-a transmis bancilor, in contextul discutiilor privind creditele in franci, ca este de preferat sa negocieze corect cu clientii care au dificultati sa achite ratele la imprumuturi, decat sa nu mai obtina nimic sau sa.

VIDEO: Premii de 110.000 de dolari pentru cea mai mare Liga de Counter Strike din lume formata in Romania

PGL, divizia de sporturi electronice a ComputerGames. ro, a format oficial cea mai mare liga de Counter Strike din lume numita - CS:GO Championship Series CCS). Sezonul de debut al Ligii va fi dotat cu premii in valoare totala de 110,000 USD, Marea Finala urmand sa se desfasoare, in cadrul DreamHack Bucharest 2015 24 26 aprilie, Sala Polivalenta) .

VIDEO GRAMMY 2015: Sam Smith a triumfat la patru categorii, iar Beck a obtinut premiul pentru cel mai bun album

Cantaretul britanic de muzica soul Sam Smith a fost marele invingator al celei de-a 57-a editii a galei premiilor Grammy, care a avut loc duminica seara la Los Angeles, castigand printre altele la categoriile cantecul anului si discul anului, iar Beck a castigat premiul pentru albumul anului, potrivit Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )