Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bani de la Comisia Europeana pentru primul tronson de autostrada din Moldova

România Liberă România Liberă,
Bani de la Comisia Europeana pentru primul tronson de autostrada din Moldova

140 milioane euro este suma alocata de Comisia Europeana pentru finantarea realizarii a aproape 31 k. continuă pe România Liberă

BODE: Lotul I din Sebes-Turda, sectiunea Rasnov-Cristian si primul tronson de autostrada din Moldova ar putea fi inaugurate in acest an

Lotul I din autostrada Sebes - Turda, sectiunea Rasnov - Cristian, precum si primul tronson de autostrada din Moldova ar putea fi inaugurate pana la sfarsitul acestui an, a declarat, azi, ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, conform Agerpres.

Comisia Europeana a aprobat proiectul privind constructia Variantei de ocolire Bacau

Comisia Europeana a aprobat astazi proiectul major de infrastructura rutiera Varianta de ocolire Bacau, cu o valoare totala de 968,781 milioane de lei, a anuntat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, pe pagina sa de Facebook.

Bani europeni pentru primii kilometri de autostrada din Moldova

Comisia Europeana a aprobat luni proiectul major de infrastructura rutiera Varianta de ocolire Bacau, cu o valoare totala de 968,781 milioane de lei, a anuntat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, pe pagina sa de Facebook.

Comisia Europeana avertizeaza ca nu vor fi destule doze de vaccin pentru toti cetatenii UE pana in 2022

Doar o parte din populatia Uniunii Europene va putea fi vaccinata impotriva noului coronavirus inainte de 2022 in cazul in care un vaccin eficace va fi disponibil, au afirmat oficiali ai UE intr-o sedinta interna.

CFR SA a obtinut finantare europeana pentru studiul de fezabilitate necesar modernizarii liniilor de cale ferata din Bucuresti si din zonele de centura

CFR SA si Agentia Executiva pentru Inovare si Retele INEA) au semnat acordul de finantare, in valoare de 4. 27 milioane euro, pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru Modernizarea liniilor si instalatiilor din Complexul Feroviar Bucuresti 605 km), Sunt trei zone vizate: Complexul Feroviar Bucuresti Nord, Inelul Feroviar al Municipiului Bucuresti, Conexiunile cu Inelul Feroviar Bucuresti. Reamintim ca de ani buni se vorbeste despre centura feroviara a capitalei, dar nu s-au facut prea multe.

Ciolacu, mesaj dur pentru parlamentarii care demisioneaza din PSD inainte de alegerile parlamentare 2020: Este o onoare, nu o meserie

Marcel Ciolacu le-a transmis parlamentarilor care au anuntat ca demisioneaza din Partidul Social Democrat pentru ca nu se regasesc pe listele pentru alegerile parlamentare ca onoarea de a fi in Parlamentul Romaniei nu este o meserie de care sa te legi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )