Libnet.ro
UNICEF

13:30

Bani falsi descoperiti in mai multe judete

Antena3 Antena3,
Bani falsi descoperiti in mai multe judete

Peste 50 de reclamatii au fost depuse in ultimele zile la sediul Serviciului Teritorial Oradea al DIICOT, de catre persoane, inclusiv reprezentanti ai unor unitati bancare, care s-au trezit in portofel cu bancnote. continuă pe Antena3

Cum motiveaza judecatoarea Viorica Costiniu eliberarea lui Sorin Oprescu din arest preventiv: Fostul primar a cooperat cu DNA si sufera de mai multe afectiuni

Viorica Costiniu, judecatoarea de la Curtea de Apel Bucuresti care a dispus eliberarea lui Sorin Oprescu din arest preventiv, sustine ca primarul suspendat al Capitalei a cooperat cu buna-credinta cu procurorii DNA si in mod incontestabil sufera de mai multe afectiuni medicale. Curtea de Apel Bucuresti aprezentat luni motivele pentru care judecatoarea Viorica Costiniu a decis pe 29 octombrie eliberarea lui Sorin Oprescu din arest preventiv si plasarea lui in arest la domiciliu, dupa ce Tribunalul Bucuresti respinsese cererea in acest sens a fostului primar, potrivit Agerpres.

PrayForParis: Mii de persoane ies in strada, in mai multe orase din Franta

Mii de persoane s-au adunat, spontan, sambata dupa-amiaza, la Paris si in mai multe orase franceze, in semn de solidaritate cu victimele atacurilor teroriste de vineri, soldate cu 129 de morti si 352 de raniti, dintre care 99 sunt in stare critica.

Peste 1.800 de locuri de munca, disponibile in reteaua Eures, cele mai multe in Spania

Peste 1. 800 de locuri de munca sunt disponibile in Spatiul Economic European, prin intermediul retelei europene de ocupare Eures, peste jumatate dintre ele fiind in Spania, unde angajatorii cauta muncitori necalificati in agricultura.

Atentate la Paris. Mai multe state europene sporesc masurile de securitate

Reuniuni guvernamentale de urgenta in Germania si Marea Britanie . La Palatul Elysee se desfasoara reuniunea Consiliului pentru Apararea Nationala , coordonata de presedintele Francois Hollande, dupa atacurile teroriste de la Paris, soldate cu peste 128 de morti si 200 de raniti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )