Libnet.ro
UNICEF

20:15

Bani multi pentru aceste pensii. Romanii care se bucura acum

Playtech Playtech,
Bani multi pentru aceste pensii. Romanii care se bucura acum

Din cand in cand mai vin si vesti bune dinspre zona economica, iar cea legata de acest tip de pensii pica numai bine in aceste vremuri. Romanii care cotizeaza la Pilonul II de pensii au de. continuă pe Playtech

Bani multi pentru aceste pensii. Romanii care se bucura acum de ei

Activele in fondurile de pensii private Pilonul 2, la care contribuie aproape 7,6 milioane de romani, au depasit la sfarsitul lunii octombrie 70 de miliarde de lei. Acesta este un record, in crestere cu 8,3 miliarde de lei de la inceputul anului potrivit datelor afisate de Autoritatea de Supraveghere Financiara. Bani multi pentru aceste pensii.

Dominic Fritz ii lasa fara sporuri pe angajatii Primariei Timisoara care au lucrat la proiecte cu bani europeni Cati bani s-au platit pentru aceste sporuri in ultimii 2 ani

Primarul Timisoara, Dominic Fritz, a anuntat, marti, ca a taiat sporurile care le erau acordate angajatilor care lucrau la elaborarea de proiecte cu finantare europeana, intrucat acestea erau suportate din bugetul local, iar rata de implementare era mica.

Romanii care au bagat spaima in englezi. Suma astronomica pe care au furat-o de la o vedeta uriasa

Patru cetateni romani din Marea Britanie au fost pusi sub acuzare dupa ce au jefuit-o in decembrie 2019 pe Tamara Ecclestone, fiica lui Bernie Ecclestone, fostul sef al Formula 1. Cei patru care au speriat Anglia. Suma colosala pe care romanii au furat-o de la vedeta Tamara Ecclestone Maria Mester 47 de ani) si fiul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )