Libnet.ro
UNICEF

22:30

Bani pentru romiievacuati dintr-un bloc din Alba Iulia: despagubiri si bani de chirie pentru aproape 100 de familii

Adevărul Adevărul,
Bani pentru romiievacuati dintr-un bloc din Alba Iulia: despagubiri si bani de chirie pentru aproape 100 de familii

Cei 33 de proprietari din blocul G2 din Alba Iulia, supranumit si Turturica, in locul caruia va fi construita o parcare supraterana dupa ce va fi demolat, vor fi despagubiti, in total, cu circa 100. 000 de euro. Persoanele evacuate vor primi bani pentru chirie pe o perioada de 6 luni. continuă pe Adevărul

Romii evacuati dintr-un bloc din Alba Iulia vor fi despagubiti si vor primi bani pentru chirie timp de 6 luni

Cei 33 de proprietari din blocul G2 din Alba Iulia, supranumit si Turturica, in locul caruia va fi construita o parcare supraterana dupa ce va fi demolat, vor fi despagubiti, in total, cu circa 100. 000 de euro. Persoanele evacuate vor primi bani pentru chirie pe o perioada de 6 luni.

Arhiepiscopia Romano-Catolicadin Alba Iulia obtine in justitie retrocedarea unui teren de 2,5 hectare. Decizia a fost atacata la iCCJ

Pe langa zecile de procese deschise in justitie de Arhiepiscopia Romano-Catolica din Alba Iulia pentru recuperarea unor imobile care le-ar fi apartinut inainte de nationalizarea impusa de regimul comunist se afla si unul care are ca obiect recuperarea unei suprafete de teren din comuna Metes, judetul Alba.

Sportul in Romania provinciala, in perioada interbelica. Clubul care a animat brusc viata mondena a orasului Alba Iulia

Sportul a fost permanent o tema de dezbatere, chiar si la Alba Iulia, un oras cu ceva mai mult de 10. 000 de locuitori in perioada interbelica. in presa vremii apareau numeroase articole care descriau cu optimism sau cu deceptie situatia sportivilor si a echipelor.

Editie de colectie a Adev277;rul din 1922, la chioscuri numai cu Adevarul. Din culisele incoronarii de la Alba Iulia: E unul din spectacolele cele mai fermecatoare ce le poti imagina

Luni, 30 octombrie, ziarul Adevarul apare cu editia speciala Adev277;rul din 17 octombrie 1922, un ziar-document de opt pagini, care detaliaza toate momentele ceremoniei de incoronare a regilor Romaniei Mari, Ferdinand si Maria, in cetatea de la Alba Iulia.

Editie de colectie a Adev277;rul din 1922, numai cu Adevarul. Culisele incoronarii de la Alba Iulia: E unul din spectacolele cele mai fermecatoare ce le poti imagina

Luni, 30 octombrie, ziarul Adevarul apare cu editia speciala Adev277;rul din 17 octombrie 1922, un ziar-document de opt pagini, care detaliaza toate momentele ceremoniei de incoronare a regilor Romaniei Mari, Ferdinand si Maria, in cetatea de la Alba Iulia.

Agresiunea asupra concubinului, predepsita ca violenta in familie de instantele de judecata. Un barbat din Orastie a primit 5 ani de inchisoare

Instantele de judecata din Romania au inceput sa considerea relatia de concubinaj ca una echivalenta celei de familie. Dovada sunt doua hotarari judecatoresti pronuntate intr-un dosar la Judecatoria Orastie si Curtea de Apel Alba Iulia, prin care un barbat a fost condamnat definitiv la inchisoare cu executare pentru comiterea infractiunii de violenta in familie dupa ce a agresat-o pe concubina acestuia.

Rectificare de buget la Primaria Capitalei: Bani pentru statui si biserici si luati de la infrastructura

Marti, 31 octombrie, va avea loc o noua sedinta ordinara a Consiliului General al Municipiul Bucuresti, care va avea pe ordinea de zi o noua rectificare bugetara. Se va supune la vot o alocare de 3,3 milioane de lei pentru lacase de cult, 2,5 milioane.

Doi consilieri USR Sector 1 cer abrogarea hotararii prin care s-au alocat bani pentru amplasarea statuii La fluturi, in Parcul Kiseleff

Consilierii locali USR Sector 1 - Ilinca Macarie si Cristian Bulfon - au depus plangere prealabila catre Primaria Generala, Primaria Sectorului 1, Consiliul Local si Institutia Prefectului cerand abrogarea Hotararii Consiliului local Sector 1 prin care s-au alocat, in 2017, 263. 000 euro pentru amplasarea statuii La fluturi in parcul Kiseleff si amenajarea spatiului din jurul sau. Separat, pentru statuie ADP Sector 1 plateste sculptorului Ioan Nemtoi 5. 000 lei plus TVA.

Mihaela Radulescu l-a parasit pe Felix pentru un barbat celebru din Romania

Mihaela Radulescu l-a parasit pe Felix pentru un barbat celebru din Romania. Mihaelei Radulescu se pare ca nu i-a mai priit viata luxoasa din Monte Carlo, acolo unde se stabilise alaturi de iubitul ei.

Banca ruseasca VTB - posibil sa finanteze CEFC China Energy pentru achizitia unei parti din Rosneft

Banca ruseasca de stat VTB ar putea oferi un credit de aproximativ cinci miliarde de dolari grupului chinez CEFC China Energy, pentru ca acesta sa achizitioneze o participatie la Rosneft, cel mai mare producator de petrol din Rusia, a declarat, ieri, directorul general de la VTB, Andrey Kostin, informeaza Reuters, citat de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )