Libnet.ro
UNICEF

13:45

Bani in plus pentru acesti romani. Ce trebuie sa faca pentru a-i primi

Playtech Playtech,
Bani in plus pentru acesti romani. Ce trebuie sa faca pentru a-i primi

Se dau bani in plus pentru o categorie de romani, respectiv pentru medicii de familie care vor ingriji pacienti cu forme usoare de coronavirus. Astfel, medicii de familie vor primi cate 105 lei pentru fiecare pacient bolnav de coronavirus. Guvernul a adoptat ieri o lege care prevede ca pacientii asimptomatici sau cu forme usoare de . continuă pe Playtech

Bani de la stat pentru acesti romani. Cum iei 180 de lei dintr-un foc in plina pandemie

Statul da 180 de lei pentru fiecare roman aflat in aceasta categorie. Iata cine poate beneficia. Statul se gandeste sa vina cu stimulente financiare pentru romanii cu venituri mici in.

TRAILER Serialul Bani negri (pentru zile albe), cu Alexandru Papadopol si Cristian Bota in rolurile principale, se lanseaza in noiembrie

Serialul Bani negri pentru zile albe), cu Alexandru Papadopol si Cristian Bota in rolurile principale, va avea premiera la HBO si pe HBO GO pe 22 noiembrie, potrivit unui comunicat remis News. ro.

Negocieri esuate intre PNL si USR-PLUS pentru guvernarea locala din Timisoara

PNL si USR-PLUS nu au ajuns la un acord privind guvernarea locala in judetul Timis. Negocierile au esuat in prvinta impartirii functiilor de viceprimari in Timisoara si de vicepresedinti ai Consiliului.

Negocieri esuate intre PNL si USR-PLUS pentru guvernarea locala din Timisoara

Liderii PNL si cei ai USR-PLUS din judetul Timis nu au reusit sa ajunga la o intelegere in privinta guvernarii locale, cele doua parti nu s-au putut intelege in prvinta functiilor de viceprimari in Timisoara si de vicepresedinti ai Consiliului Judetean Timis. Liberalii s-au aratat deranjati si de declaratiile deputatului USR, Catalin Drula care a precizat, in urma cu o zi, ca partidul sau negociaza proiecte, nu functii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )