Libnet.ro
UNICEF

19:45

Banii au inceput sa curga spre NATO, scrie Donald Trump pe Twitter

Adevărul Adevărul,
Banii au inceput sa curga spre NATO, scrie Donald Trump pe Twitter

Statele din NATO isi sporesc deja contributiile la bugetul Aliantei, a scris sambata pe reteaua de socializare Twitter presedintele american Donald Trump, aflat la Taormina, in Italia, pentru Summitul G7. continuă pe Adevărul

Trump: Tarile NATO si-au majorat contributiile financiare. Banii au inceput sa curga

Banii au inceput sa curga in cadrul Aliantei Nord-Atlantice, a afirmat sambata Donald Trump pe contul sau de Twitter, declaratia venind la doar doua zile dupa ce presedintele american a criticat dur tarile membre care nu isi respecta angajamentele si datoreaza sume enorme.

Donald Trump: Banii au inceput sa vina spre NATO

Statele din NATO isi sporesc deja contributiile la bugetul organizatiei, a afirmat sambata presedintele american Donald Trump, aflat la Taormina Italia) pentru summitul G7, la doua zile dupa ce a.

Donald Trump pe Twitter, dupa summitul NATO: Aliatii isi cresc contributiile la blocul militar, banii au inceput sa curga

Presedintele american Donald Trump a scris sambata, pe Twitter, ca aliatii NATO au inceput deja sa isi suplimenteze contributiile la blocul militar si ca banii au inceput sa curga, la doua zile dupa ce presedintele a criticat membrii.

VIDEO Donald Trump pare sa il impinga pe premierul din Muntenegru, la summitul NATO

Presedintele Donald Trump pare sa il impinga pe premierul Muntenegrului, Dusko Markovic, la summitul NATO de la Bruxelles, in incercarea de a ajunge in fata unui grup de lideri ai Aliantei, scrie CNN.

Elefantul din magazinul de portelanuri. Donald Trump, aspru criticat pentru prestatia de la summitul NATO de la Bruxelles

Donald Trump a fost prezent miercuri si joi la primul intrevedere cu sefii de stat si de guvern din NATO din mandatul sau de presedinte al Statelor Unite. Desi foarte multa lume astepta cu interes.

VIDEO Comportamentul lui Donald Trump la summitul NATO, interpretat de un expert in limbajul trupului

Donald Trump si-a continuat prima calatorie oficiala in strainatate, in calitate de presedinte al Statelor Unite, cu vizita la summitul NATO din capitala belgiana Bruxelles, oras despre care a afirmat in trecut ca este o gura de iad. Desi a apreciat primirea calduroasa, sederea sa la Bruxelles a fost marcata de cateva momente stanjenitoare, analizate de un expert in limbajul corpului.

NATO se alatura aliantei arabe impotriva ISIS din Siria si Irak, asa cum a cerut Donald Trump. Care sunt urmatoarele miscari ale Iranului si Rusiei |ANALIZA

NATO se va alatura coalitiei internationale impotriva gruparii teroriste ISIS, a anuntat, ieri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, cu putin inainte de sosirea presedintelui american, Donald Trump.

Discursul lui Donald Trump de la summit-ul NATO i-a iritat pe liderii europeni: Ce reactii au avut presedintele francez si premierii din Belgia si Luxemburg

Presedintele SUA Donald Trump a subliniat, in discursul pe care l-a sustinut joi in fata liderilot tarilor NATO, necesitatea ca statele membre sa acorde bugete mai mari pentru.

Discursul lui Donald Trump de la summit-ul NATO i-a iritat pe liderii europeni: Ce reactii au avut presedintele francez si premierii din Belgia si Luxemburg(VIDEO)

Presedintele SUA Donald Trump a subliniat, in discursul pe care l-a sustinut joi in fata liderilot tarilor NATO, necesitatea ca statele membre sa acorde bugete mai mari pentru.

VIDEO. Presedintele Donald Trump l-a imbrancit pe premierul din Muntenegru pentru a se aseza in centrul pozei oficiale de la summit-ul NATO

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a imbrancit pe premierul Muntenegrului, Dusko Markovic, joi seara, la summitul NATO de la Bruxelles, transmit agentiile internationale de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2016 seconds )